Solista Elena Pădure, despre scenele cu Jude Law, din filmul Cold Mountain: "Mă gândeam: cine o mai fi și amărâtul ăsta?"

Publicat pe

Cântăreața de muzică populară Elena Pădure a jucat, acum 20 de ani, în celebrul film Cold Mountain, alături de Nicole Kidman și Jude Law. Artista își amintește cu plăcere cum au decurs filmările de la Zărnești și se amuză când rememorează că nu îl cunoștea pe Jude Law atunci și când l-a văzut prima dată credea că este un „amărât”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2002, Elena Pădure a avut norocul să fie selectată pentru a face figuraţie în celebrul Cold Mountain cu staruri de la Hollywood. Interpreta a apărut alături de Nicole Kidman şi Jude Law, iar o parte din filmări au avut loc şi în România, în apropiere de Zărneşti.

Solista Elena Pădure, despre scenele cu Jude Law, din filmul Cold Mountain: "Mă gândeam: cine o mai fi și amărâtul ăsta?"Solista Elena Pădure, despre scenele cu Jude Law, din filmul Cold Mountain: "Mă gândeam: cine o mai fi și amărâtul ăsta?"

„M-am bucurat să revăd filmul pe postul AMC. M-a sunat o colegă să-mi spună că este difuzat filmul în care am fost selectată să fac figurație. Filmările au avut loc în anul 2002 la Zărnești și ne-am văzut în biserică lângă Nicole Kidman. Îmi amintesc că ne schimbam la corturi.

Știu că în drum spre platourile de filmare l-am văzut pe Jude Law murdar și ne gândeam, 'Cine o mai fi și amărâtul ăsta?' Când colo, noi nu l-am recunoscut! Noi cântam în corul bisericii și am făcut repetiții cu un dirijor la Hotel la ARO înainte de filmare. Ei au construit pe platoul de filmare o biserică în stil american al anilor 1860.

Elena Pădure, despre scenele cu Jude Law, din filmul Cold Mountain

Aveam la dispoziție un bufet suedez cu de toate de la produse de patiserie la băuturi și, aveam o colegă Anuța, mai pofticioasă, și ea stătea și mânca, și noi o vedeam pe fereastră în timpul filmării cum ne făcea în ciudă! 'Uite, Lenuță, ce mănânc eu!'. Și noi abia așteptam să se termine filmarea.

Îmi amintesc că, în perioada aceea cântam în Poiana Brașov și ajungeam acasă pe la ora 2 noaptea, iar la ora 4 dimineața ne luau autocarele să ne ducă la Zărnești, la filmări, pentru că la ora 6 dimineața trebuia să fim la cabina de probă', a declarat Elena Pădure pentru Click!.

Citește și: Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, o atacă dur și pe Anamaria Prodan:„A uitat probabil că a despărțit o familie!’

Citește și: Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV:„Nu mă jignește nimeni în halul ăsta’

Citește și: Cine e Anamaria Vartolomei, românca desemnată cea mai bună actriță din Franța.E din județul Bacău

Elena Pădure a avut cuvinte de laudă şi pentru Jude Law. Artista spune că acesta a fost amabil cu toată lumea şi curtenitor cu tinerele românce, care au făcut figuraţie pentru corul bisericii.

Ţin minte că scena în care el ieşea din biserică cu un porumbel în mână a fost cu peripeţii. Porumbelul, în loc să se înalţe spre cer, s-a întors în biserică şi abia după câteva ore au reuşit să-l prindă. La final, s-a organizat o petrecere la un restaurant din Poiană. A fost foarte bine, mai ales că le-am cântat câte ceva„, a declarat artista.

Pentru apariţia în film, Elena Pădure a primit 250 de dolari.

Ce spunea Elena Pădure despre Nicole Kidman

Dacă despre Jude Law a zis că i s-a părut „amărât”, Nicole Kidman a impresionat-o pe Elena Pădure cu frumusețea ei.

«Mi-a plăcut enorm de Nicole Kidman. Este atât de suavă! Şi are un ten ca de porţelan», îşi aminteşte artista.

Chiar dacă n-a apucat să schimbe nici măcar câteva vorbe cu încântătoarea australiancă, s-a conversat, în schimb, cu părinţii regizorului Anthony Minghella, care s-au arătat încântaţi de împrejurimile Braşovului.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter