Ella de la Puterea Dragostei, nevoită să plece la muncă în străinătate, când părinții ei s-au îmbolnăvit: „Îmi întrețin familia de la 16 ani”

Publicat pe

Ella de la Puterea Dragostei a suferit o adevărată dramă, din cauza bolilor de care suferă părinții ei. În momentul în care situația s-a agravat, tânăra a fost nevoită să își întrețină întreaga familie, chiar dacă avea doar 16 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ella de la Puterea Dragostei nu a avut parte de prea mult noroc, de-a lungul vieții. Tânăra a participat la show-ul de la Kanal D în speranța că își va găsi marea dragoste și a început o relație cu Jador. Din păcate, cei doi nu au fost compatibili și s-au despărțit după doar câteva luni. Acum, superba bruneta a discutat despree dramele pe care le-a trăit și în sânul familiei, pe când era doar un copil.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a făcut accident cu mașină de lux: „Dumnezeu m-a salvat!”

Citește și: Ella nu l-a uitat pe Jador! Ce mesaj i-a transmis Faimosului de la Survivor: „Îmi este dor…”

Citește și: Ella și Livian de la Puterea Dragostei, întâlnire de gradul zero: „Mergi la Survivor?”

Citește și: Bianca Comănici și Ella de la Puterea Dragostei, asemănare izbitoare: „Folosiți același doctor”

Ella a dezvăluit că a fost nevoită să își întrețină familia de la o vârstă foartă fragedă, motiv pentru care a plecat în străinătate. Mai mult, ambii săi părinți au fost bolnavi și, odată cu agravarea simptomelor, veștile rele au început să curgă. La scurt timp după ce s-a îmbolnăvit, Ella a plecat din țară, unde a primit vestea că tatălui său i-a fost depistată o afecțiune și, ulterior, și mamei.

Ella de la Puterea Dragostei, nevoită să plece la muncă în străinătate, când părinții ei s-au îmbolnăvit: „Îmi întrețin familia de la 16 ani'Ella de la Puterea Dragostei, nevoită să plece la muncă în străinătate, când părinții ei s-au îmbolnăvit: „Îmi întrețin familia de la 16 ani'

Ella Tina Solzariu, dezvăluiri cutremurătoare despre perioada adolescenței

'Eu îmi întrețin familia de la 16 ani, de când am plecat practic din țară, au fost așa o perioadă care nu se mai termina din probleme, ba mă îmbolnăveam eu, am terminat eu, a început tata, după la un interval de câteva săptămâni mama. M-am despărțit și de fostul iubit…', a declarat Ella, la Antena Stars.

Mai mult decât atât, tatăl vedetei suferă de diabet și, la scurt timp după ce a plecat la muncă, a aflat că este posibil ca bărbatul să își piardă vederea, așa că trebuie să se opereze de urgență. Operația a fost un succes, dar în perioada în care Ella credea că poate răsufla ușurată a aflat că boala mamei sale, cancerul la sân, a recidivat.

Ella de la Puterea Dragostei: „Nu am vrut ca mama să mă audă vreodată plângând'

'Primisem un telefon de la tata și mi-a spus că este psoibil să își piardă vederea, având în vedere că el are diabet și m-am speriat când m-am gândit că voi avea doi părinți orbi. S-a terminat povestae cu tata și m-a sunat și mi-a spus ca a recidivat boala mamei mele adică cancer la sân. Au fost câteva săptămâni în care nici nu voiam să ies din casă. Mă întrebau oamenii, cunoștințele, și efectiv nu voiam să ies.

Nu am vrut ca mama să mă audă vreodată plângând la telefon și am încercat să îi incurajez pe ei să treacă peste. A fost o perioadă destul de grea când am realizat că e greu să ai prieteni.', a mai precizat frumoasa brunetă.

Ella de la Puterea Dragostei a fost la un pas de depresie

După ce a aflat că mama sa este din nou bolnavă, Ella a fost cuprinsă de tot felul de gânduri și trăiri care nu îi permiteau nici măcar să își desfășoare activitățile de zi cu zi. Fosta iubită a lui Jador a suferit în tăcere, pentru că nu și-ar fi dorit ca mama ei să o vadă plângând, chiar dacă viața sa a stagnat o perioadă bună de timp.

'Două săptămâni aveam coșmaruri noaptea. Eu trebuia să fiu puternică. Am trăit un amalgam de sentimente. Aveam și contractele mele și trebuia să îmi desfășor activitatea. Lumea nu înțelege că nu poți fi intotdeauna trist, că altfel eram numai la spital. Durerea sufletească nu poate fi vindecată de niciun tratament…', a adăugat Ella Tina Solzariu, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter