Ellie White aleargă 4 kilometri pentru copiii cu boli incurabile

Publicat pe

La cinci luni de când a născut, Ellie White se află în formă excelentă şi este pregătită să participe la un semimaraton ce are ca scop ajutorarea copiilor şi adulţilor cu boli incurabile. Artista se alătură celor peste 150 de persoane care vor lua startul, duminică, 19 mai, în proba de semimaraton pentru echipa Hospice Casa Speranţei.

 

 ellie white maraton

Evenimentul se va desfăşura la Bucureşti, iar cursa va începe la ora 09:00, în Piaţa Constituţiei.

Ellie White participă la acest eveniment pentru a atrage atenţia asupra HOSPICE Casa Speranței, cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii şi adulți cu boli incurabile în Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti .

„M-am alăturat acestei echipe la semimaraton şi vreau să atrag atenţia că fiecare clipă de viață trebuie prețuită. Sunt copii şi adulţi care suferă din cauza unei boli necruțătoare şi au nevoie de ajutor. Alergând alături de ceilalți vom încerca să atragem atenția asupra nevoii de îngrijire specializată de tip hospice şi suntem siguri că fondurile strânse vor aduce alinare în multe vieți', declară Ellie White.

Ellie White nu se află la prima ei participare la semimaraton. În urmă cu doi ani, Ellie White a concurat tot pentru echipa Hospice, însă a fost nevoită să abandoneze cursa din motive de sănătate.

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter