Ellie White a donat sânge pentru copiii afectaţi de inundaţiile din Galaţi

Publicat pe

Ellie White a donat ieri sânge pentru ajutorarea copiilor afectaţi de inundaţiile din judeţul Galaţi. Artista, alături de managerul și partenerul ei de viaţă, Doru Tinca, s-au implicat în acţiunea „Fii un super erou', iniţiată de Centrul Medical pentru Copii MAIA.

Ellie White donat sange

Astfel, în urma recoltării, solista a primit bonuri valorice pe care le-a donat copiilor din judeţul Galaţi ale căror familii au fost afectate de inundaţiile recente.

Ellie White a acceptat imediat să se alăture acestei campanii și s-a prezentat la centrul medical alături de oameni obișnuiţi dornici să-i ajute pe cei nevoiași printr-un astfel de gest lăudabil.

„Dumnezeu mi-a dat o familie frumoasă, un copil sănătos și o carieră în continuă ascensiune și mă simt astfel binecuvântată. Totuși, gândul meu se îndreaptă deseori spre cei mai puţin norocoși care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Sunt mamă și știu cât de important este pentru un părinte să își vadă copilul protejat și ajutat. Situaţia celor mici din Galaţi m-a impresionat și m-a convins că este momentul să mă implic', a declarat Ellie White.

 

Foto: PR

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter