Ellie White: Sunt mai creativa ca niciodata

Publicat pe

Ellie White se bucura de cea mai frumoasa perioada a vietii ei. Mai are doar sase saptamani pana va aduce pe lume primul sau copil, un baietel.

 

Ellie WhiteEllie sustine ca perioada sarcinii i-a impulsionat si mai mult creativitatea. Astfel se face ca, in cea mai mare parte a timpului, artista compune piese pe care le va lansa dupa ce va naste. In plus, se refugiaza si in pictura, unul din cele mai mari hobby-uri ale sale.

 

Am devenit mai sensibila ca niciodata in aceasta perioada. In special acum, in ultimele doua luni de sarcina. Doru imi spune ca sunt un vulcan de sentimente. Am decis sa luam o pauza de concerte pana la finalul anului, astfel ca acum stau mai mult timp acasa. Bebe cel mic imi aduce multa inspiratie. Am compus pana acum trei piese pe care le voi lansa anul viitor. Cand nu compun, citesc carti si pictez. Am cateva tablouri deja realizate la Brasov', a declarat Ellie White.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter