Ellie White va fi din nou mămică. Iată ce a declarat!

Publicat pe
Ellie White va fi din nou mămică. Iată ce a declarat!Ellie White va fi din nou mămică. Iată ce a declarat!

Ellie White a avut aseară prima apariţie într-o emisiune de televiziune de cand a confirmat că este însărcinată pentru a doua oară.

 

Artista, care a primit vestea cea mare în urmă cu două săptămâni, a acceptat invitaţia lui Mihai Morar şi a vorbit pentru prima dată despre noua etapă din viaţa ei în cadrul emisiunii Răi, da buni' de la Antena Stars.

 

Nu a fost nimic programat. Doru vroia la anul, eu, anul acesta, şi uite că s-a nimerit să fie cum am vrut eu. Nu ne-am spus . Cert este că am început să mă simt rău dimineaţa şi, după ce am făcut un test de sarcină, s-a confirmat. Suntem foarte fericiţi', a declarat Ellie White.

 

La sfârşitul emisiunii, Mihai Morar a ţinut să-i atingă burtica lui Ellie White cu toate că a fost avertizat de cântareată ca acest gest ar putea fi interpretat ca o premoniţie.

 

Se zice că dacă atingi burtica unei gravide atunci o să devii părinte în curând. Mihai are două fetiţe gemene superbe, iar eu i-am sugerat ar fi timpul să îşi planifice să devină tatăl unui băieţel. Este foarte provocator şi solicitant să ai grijă de un băieţel. Cred că fetiţele sunt mult mai cuminţi', declară Ellie White.

 

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter