Elton John se retrage după o carieră de 50 de ani

Publicat pe

Elton John se retrage după o carieră de 50 de ani! Marele artist şi-a întristat fanii cu acest anunţ. Cântăreţul ar putea renunţa la turnee! 

Sir Elton Hercules John CBE, cunoscut sub numele de scenă Elton John, este un cântăreț, compozitor, și pianist englez. A lucrat cu partenerul său muzical Bernie Taupin din 1967. Până în prezent au colaborat la peste 30 de albume.

Elton John se retrage după o carieră de 50 de ani

Surse apropiate artistului spun că anunţul privind renunţarea la concerte este „iminent”. Cântăreţul a fost internat anul trecut la terapie intensivă, fiind diagnosticat cu o infecţie bacteriană potenţial mortală, în timp ce susţinea un turneu în America de Sud. Elton John – care a început să susţină turnee în 1970 – a spus atunci că ar fi putut muri „foarte uşor” dacă nu ar fi fost supus unei intervenţii chirurgicale.

„Voi lua o decizie în următoarele şase luni, probabil. Voi vrea să renunţ la turnee – nu la cântat, ci la turnee. 70 de ani nu este acelaşi lucru cu 60, nu înseamnă acelaşi lucru cu 50. Vreau să petrec timp cu copiii”, a spus Elton John în martie 2017.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter