Elton John vrea sa adopte un copil din Ucraina

Publicat pe

Elton JohnCantaretul britanic Elton John a anuntat ca vrea sa adopte un baietel din Ucraina, Lev, in varsta de 14 luni, pe care l-a intalnit in timpul unui concert de caritate sustinut intr-un orfelinat din aceasta tara.

Orfelinatul este unul special, aici fiind adusi copiii ai caror parinti au decedat de SIDA, iar vizita lui Elton John face parte din actiunile pe care artistul le initiaza alaturi de fundatia sa ce lupta impotriva acestei maladii.

Elton John si-a dezvaluit intentia de a adopta in cadrul unei conferinte de presa la care a luat parte si partenerul sau, David Furnish.

„Am vorbit adesea cu David despre adoptie. El si-a dorit mereu sa adoptam un copil, insa eu am fost cel care am spus „nu', pentru ca am 62 de ani si m-am gandit ca nu ar fi ok pentru un copil din cauza calatoriilor si a vietii pe care o duc.'

„Insa dupa ce l-am vazut pe Lev, mi-ar placea sa-l adopt.', a adaugat artistul. „Ne-a cucerit din prima si acum ar fi minunat daca am putea sa-l luam acasa.'

In 2007, pentru a atrage atentia asupra SIDA, Elton John a sustinut un concert gratuit intr-una dintre pietele din Kiev la care au participat zeci de mii de persoane, Ucraina inregistrand una dintre cele mai mari rate de imbonavire de SIDA din Europa. 

Foto: www.tv5.fr
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter