Eva Longoria s-a logodit

Publicat pe

Sfârşitul de an este unul perfect pentru Eva Longoria. Actriţa a revenit pe micile ecrane cu un nou serial, iar în acest weekend s-a logodit.

 

Cel care i-a cerut mâna frumoasei actriţe este iubitul ei, omul de afaceri mexican Jose Antonio Baston. Actriţa este cea care a dat marea vestea pe reţele de socializare, publicând o fotografie în care îşi sărută logodnicul, în timp ce pe deget poartă superbul inel primit de la acesta.

 

Cei doi sunt împreună de 2 ani, iar cererea în căsătorie a venit în Dubai, într-un décor ce aminteşte de O mie şi una de nopţi'. Actriţa arată minunat într-o rochie oranj, iar pe fundal se văd dunele de nisip şi obiecte orientale.

 

În vârstă de 40 de ani, Eva Longoria se află în faţa celei de-a treia căsătorii. Ea a mai fost măritată cu actorul Tyler Christopher, dar mariajul lor nu a rezistat decât 2 ani, din 2002 până în 2004. A doua căsătorie a fost cea cu baschetbalistul Tony Parker, cei doi căsătorindu-se în 2007 şi divorţând 4 ani mai târziu.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Eva Longoria s-a logoditEva Longoria s-a logodit
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter