[EXCLUSIV] Andreea si Cabral Ibacka, in vacanta cu accent englezesc

Publicat pe

S-au pregatit indelung, au planuit fiecare detaliu si in final Andreea si Cabral Ibacka au plecat intr-o vacanta de sase zile in capitala Marii Britanii, Londra. Dupa aproape o saptamana de rasfat, cei doi ne-au povestit cum a fost, ba chiar ne-au aratat cateva poze in premiera.

 

„Excursia de 6 zile la Londra a fost cea mai indelung pregatita vacanta de-a noastra. Asta pentru ca biletele de avion le-am luat inca din martie”, ne-a declarat Andreea. Orasul e superb, incarcat de istorie si eleganta, demn de o capitala a unui fost imperiu. Am vizitat mult – ca orice turist – am savurat mancaruri delicioase, ne-am plimbat mult cu metroul si am facut sute de poze.

 

Dupa ce au bifat  obiectivele turistice clasice, cei doi au ajuns si la  Covent Garden, London Bridge, Tower Bridge si mai putin conventionalul Thorpe Park, un super parc de distractii.

 

Andreea: Locul meu preferat e Galeria Soaptelor din Catedrala Sfantului Paul, un loc cum n-am mai vazut. Galeria e sub forma unui balcon mare si rotund unde poti sa comunici la zeci de metri doar soptind in perete. E incredibil!
Cabral:Trafalgar Square, acolo poti sa te pierzi in multime si sa te relaxezi cateva ore admirand imprejurimile fara sa te deranjeze nimeni.

Intrebati de ce ales Londra in locul unor destinatii mai exotice sau mai putin accesibile, Andreea ne-a spus „Noi nu suntem adeptii concediilor petrecute exclusiv la plaja, pe sezlong. Avem timp pentru excursii din astea dupa 50 de ani. Acum cautam destinatii in care sa putem vizita cat mai mult si incercam sa luam pulsul strazii in fiecare oras in care ajungem”.

 

Asia, urmatoarea destinatie

 

In afara excursiei de la Shanghai, vedetele Acasa tv n-am vazut deloc Asia, astfel incat cei doi se gandesc intens la taramul si minunime despre care au tot auzit.

„Sunt multe locuri in care n-am ajuns dar pe care visam sa le vedem intr-o zi, dar si locuri in care am fost si speram sa revenim curand. Niciunul nu-i ca acasa, dar ne-ar placea sa ne facem calatori de profesie, macar pentru o peri

oada”.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter