EXCLUSIV. Marius Crăciun, câștigătorul FERMA 2019, vorbește în premieră despre relația cu Diana Belbiță: „Nu e vorba de îndrăgostit!”

Publicat pe

Pe lângă povestea de dragoste dintre Florin Pastramă și Brigitte ex-Năstase, înfiripată în Ferma și soldată cu o căsătorie la finalizarea show-ului de la Pro TV, idila dintre Marius Crăciun și Diana Belbiță a ținut telespecatorii cu sufletul la gură. Câștigătorul competiției din 2019 și al marelui premiu de 50.000 a vorbit în premieră pentru VIVA! despre emoțiile pe care le-a trăit pe parcursul emisiunii, dar și despre povestea de dragoste cu Diana.

 

EXCLUSIV. Marius Crăciun, câștigătorul FERMA 2019, vorbește în premieră despre relația cu Diana Belbiță: „Nu e vorba de îndrăgostit!'EXCLUSIV. Marius Crăciun, câștigătorul FERMA 2019, vorbește în premieră despre relația cu Diana Belbiță: „Nu e vorba de îndrăgostit!'

Felicitări, Marius! Toată lumea este de părere că ai fost cel mai potrivit om pentru acest premiu și chiar am observat o chestiune în premieră pentru un show de acest gen. Toți ceilalți competitori s-au bucurat pentru tine. Pe Moroșanu chiar l-am văzut cu lacrimi în ochi. De ce crezi că s-a întâmplat asta? Au fost impresionați de povestea ta de viață și de greutățile prin care ai trecut și treci încă?

 

Mulțumesc foarte mult ! Probabil situația mea a influențat oarecum și oamenii au empatizat cu mine, dar probabil am fost și o persoană plăcută care nu a enervat pe nimeni și am fost simpatizat! Am văzut că și Moroșanu s-a bucurat că am câștigat, probabil și pentru că bucuria mea a fost neașteptata și am fost foarte entuziasmat de victorie.

 

Ai știut de la început că vei câștiga? Ai mai fost la diverse show-uri bazate pe forță și strategie. Ai simțit că de dată această vei fi marele câștigător?

 

Nu am știut că eu voi putea fi posibil câștigător. Erau mulți care își aveau șansa lor. Cum am mai spus-o, îi vedeam finaliști pe Remus și Moroșanu, era și o imagine a giganților. Am mai participat la Ninja Warrior România unde era bazat pe forță, tehnică, mobilitate și viteză, dar niciodată într-un reality-show.

Scorul era 1-1 și proba de final a fost decisivă, dar m-am motivat să câștig și nu vedeam acel trofeu decât în brațele mele. Acesta era obiectivul meu.

 

Cu ce sentimente ai intrat în competiție și ce ai simțit la plecare? Ce s-a schimbat pe parcursul celor câteva luni petrecute în Ferma – Un nou început?

 

Am intrat puțin cu gândurile împrăștiate în Fermă, din cauza problemelor de acasă și nu știam exact ce se va întâmpla în lipsa mea. Pe parcursul lunilor petrecute în Fermă, m-am schimbat foarte mult, la fel și starea mea de neliniște. A devenit una liniștită și cu gânduri cât mai pozitive. Mi-am dat seama că uneori sunt prea tăcut și că trebuie să fiu mai activ în conversații sau într-un colectiv.

 

Care a fost cel mai greu moment din Ferma – Un nou început? Dar cel mai frumos?

 

Cel mai greu moment din Fermă a fost când a trebuit să mă duelez cu Diana pentru postul de fermier-șef, fiind, de fapt, un duel cu eliminare. Cel mai frumos moment a fost atunci când am câștigat titlul de fermier al anului și marele premiu.

 

Te așteptai să te îndrăgostești acolo? Ți-a plăcut din start de Diana sau te-a cucerit pe parcurs?

 

Nu e vorba de îndrăgostit sau de vreo relație. Ne-a legat o prietenie frumoasă și mă bucur că am întâlnit-o.

 

Diana pleacă în Canada. Ce se va întâmplă cu povestea voastră în condițiile astea?

 

Mă bucur că are această șansa să plece în Canada, plus că să nu uităm, a semnat un contract cu cea mai mare promoție, UFC. Este o realizare pentru ea și trebuie să își dezvolte această carieră pentru care a muncit din greu de mic copil.

 

Cum a fost reîntâlnirea cu mama ta? Ce ți-a spus când v-ați revăzut, după emisiune?

 

Reîntâlnirea cu mama mea a fost „șocant' de entuziasmată. M-am bucurat enorm să o văd și să pot vorbi cu ea. M-a liniștit foarte mult și mi-a dat din nou energie.

 

Care este primul lucru pe care l-ai făcut când ai ieșit din Fermă?

 

Am petrecut timp cu familia mea și m-am bucurat de libertate.

 

Ai rămas prieten cu vreunul dintre concurenți? Te-au invitat la nuntă Brigitte și Pastramă?

 

Am rămas prieten cu toți concurenții. Toți sunt foarte mișto ca oameni în felul lor și îi respect pentru ceea ce sunt și unde au ajuns. Am primit invitație la nunta lui Brigitte și a lui Pastramă. Ne-a înmânat-o personal, mie și lui Moroșanu, în direct la „Vorbește Lumea,  în emisiunea imediat după ce am câștigat trofeul.

 

Întrebarea previzibilă: ce vei face cu banii câștigați la Ferma – Un nou început? Îți permiți și un răsfăț sau îi cheltui strict responsabil pe toți?

 

Voi cheltui premiul de la Fermă cu responsabilitate maximă, pentru rate și probabil voi pune de-o parte pentru o mini vacanță cu familia pentru a ne relaxa cu toții. Ar fi benefică pentru toată lumea! 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter