EXCLUSIV. Paris Hilton a venit în România cu bijuterii de 700.000 de dolari și cu 200 kg de bagaje

Publicat pe

Recunoscută pentru stilul ei extravagant, Paris Hilton n-a dezamăgit nici la vizita de 24 de ore în România. Cum orice apariție a ei este o declarație de opulență, iată că blonda a venit în România blindată cu bijuterii și… cu 200 de kilograme bagaje, care ar fi putut să-i ajungă cât pentru un an, probabil. VIVA! a aflat detaliie exclusive!

 

 

Moștenitoarea imperiului Hilton atrage privirile oriunde își face apariția. Iar secretul ei este că-și poartă extravaganța cu o naturalețe desăvârșită, astfel că nimeni nu sesiează vreo urmă de exagerare forțată, așa cum se întâmplă, de multe ori, chiar și-n cazul vedetelor de la noi. Însoțită de o armată de bodyguarzi, Paris Hilton a aterizat în Capitală ieri după-amiază, seara susținând un show de zile mari în clubul Nuba, din Capitală, blonda având deja o carieră fructuoasă ca DJ. A venit zâmbitoare, a scris imediat pe conturile ei de socializare că a venit la București, ba chiar a răspuns și întrebărilor reporterilor, în drum spre mașina care a preluat-o pentru a o conduce la hotel. Semn că averea de  Sigur știți deja că Paris a venit însoțită de iubitul ei, dar noi am aflat mai multe detalii interesante despre scurta ei vizită la noi. mai exact, vedeta, după cum spuneam recunoscută pentru extravaganțele ei, a avut în bagaje bijuterii în valoare de… nici mai mult, nici mai puțin de 700.000 de dolari. Și, că tot a venit vorba despre bagaje, Paris a adus nu mai puțin de 200 de kilograme de lucruri personale: cinci trollere de 32 de kilograme fiecare, plus patru valize de mână, de zece kilograme fiecare.

 

Paris Hilton are o avere de 300 de milioane de dolari

 

„Mă aflu pentru prima dată aici, sunt foarte emoționată', au fost primele cuvinte ale lui Paris Hilton, după aterizarea în România. Vedeta a susținut joi seară un show, într-un club din București. Paris Hilton nu va sta însă mai mult de 24 de ore în România. La aeroport, vedeta, flancată de bodyguarzi, a fost așteptată de zeci de fani. În vârstă de 37 de ani, ea este DJ, însă are şi o linie de parfumuri, mai multe magazine de modă, dar şi localuri de noapte. Mai exact, a reușit ca din averea de 5 milioane de dolari, pe care i-a dat-o bunicul ei, să aibă aafceri aucm evaluate la peste 300 de milioane de dolari.

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter