Greșeală de machiaj: de ce să nu aplici mascara înainte de tuș

Publicat pe de Catalina Cristescu

Produsele de machiaj trebuie aplicate într-o anumită ordine, care chiar are sens. Evită această greșeală de machiaj legată de tuș și mascara.

Greșeală de machiaj: de ce să nu aplici mascara înainte de tușGreșeală de machiaj: de ce să nu aplici mascara înainte de tuș

În ceea ce privește tușul, marea majoritate a femeilor are două probleme. Prima: curg ochii, tușul se întinde, machiajul este distrus. Din fericire, rezolvarea este super simplă: formula waterproof.

A doua problemă ține de aplicare și de cele două mâni stângi, concentrarea din oglindă, retușurile, demachierea, aplicarea din nou a tușului etc. Sună cunoscut, nu?

Citește și:

De ce să nu folosești aplicatoarele din paletele de farduri

Greșeala de machiaj care îmbătrânește – mare atenție cum îți fardezi sprâncenele!

Cum repetiția e mama învățăturii, după ceva încercări la activ linia de tuș va ieși decentă și ai senzația că se așează mai bine pe pleoapă dacă o aplici ultima, după mascara.

Aceasta este o capcană în care pică multe femei, și e cazul să o eviți. De ce? Pentru că tușul este aplicat mult mai precis și la rădăcină dacă linia genelor este curată.

Apoi, o dată ce tușul conturează pleoapele observi mult mai bine unde să încarci genele cu mascara pentru a obține un look mai natural ori cu accente dramatice.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter