De ce să nu folosești aplicatoarele din paletele de farduri

Publicat pe de Catalina Cristescu

Paletele de farduri vin în general cu aplicatoare sub formă de burete sau pensulă. Sunt ideale pentru retușurile de peste zi, dar atunci când construiești machiajul nu e indicat să le folosești, iată de ce.

De ce să nu folosești aplicatoarele din paletele de farduriDe ce să nu folosești aplicatoarele din paletele de farduri

Dacă ar fi să iei la birou tot arsenalul de machiaj, pentru retușuri, probabil că poșeta nu ar fi suficientă. Pensule, produse… toate ocupă mult loc.

De aceea pensulele retractabile sunt foarte utile, la fel și aplicatoarele integrate în paletele de farduri. Dar atunci când te machiezi acasă trebuie să scoți artileria grea.

Citește și:

2 trucuri de machiaj esențiale când aplici pudra bronzantă

Exfolierea în exces e foarte periculoasă pentru piele

Pensulele speciale pentru fardul de ochi nu doar că sunt ușor de folosit, și îți dau acel aer profesionist de make-up artist, dar chiar te ajută să distribui uniform culoarea.

Poți să construiești intensitatea nuanței, și să realizezi corect blending-ul ce face diferența între un machiaj corect și unul neglijent.

Pe de altă parte, aplicatoarele din palete se încarcă de produs și așează pigmentul pe pleoape sub formă de pete, plus că nu te ajută prea mult la blending.

Iar dacă vrei să le elimini complet, pune în trusa din poșetă câteva pensule mini. Astfel, retușul e realizat mai profi ca niciodată.

 

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter