2 trucuri de machiaj esențiale când aplici pudra bronzantă

Publicat pe de Catalina Cristescu

Pudra bronzantă este unul dintre produsele de machiaj care ne pot distruge sau transforma look-ul în ceva uimitor. Pentru un machiaj reușit pune în practică aceste două trucuri. 

2 trucuri de machiaj esențiale când aplici pudra bronzantă2 trucuri de machiaj esențiale când aplici pudra bronzantă

Pensulele de machiaj nu sunt un instrument inutil sau de marketing, nu sunt o modalitate de a mai investi bani în plus în cosmetice.

Ele chiar te ajută să te machiezi corect, să distribui uniform culoarea, să construiești intensitatea și acoperirea, fără să ai pete pe piele.

Citește și:

Greșeala de machiaj care îmbătrânește – mare atenție cum îți fardezi sprâncenele!

Greșeala de îngrijire pe care trebuie să o evite persoanele cu tenul gras

Astfel, când vine vorba de aplicarea pudrei bronzante, pensula de machiaj este esențială. Să fie de calitate bună, tăiată corect, ușor de folosit, spălat și să reziste în timp.

Sub nicio formă nu aplica pudra bronzantă cu o pensulă mică, îngustă. Recomandarea noastră este pensula mare, pufoasă, dacă vrei să-ți îmbraci tot tenul cu vălul pigmentat, sau o pensulă specială de contouring dacă folosești pudra bronzantă pentru sculpting.

Pasul 2 este blending-ul, a doua ta natură pentru conturarea trăsăturilor feței. Asta dacă nu vrei să ai niște dungi pe ten sau zone închise la culoare bine delimitate de granițe clare.

Ține minte că lumina din baie sau din dormitor te poate păcăli, de aceea blending-ul și aplicarea inițială se fac la o sursă naturală de lumină, ori seara într-o cameră foarte bine luminată.

Foto: Hepta/PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter