Exclusiv Viva! Raluca Bădulescu: „Sunt un om al extremelor”

Publicat pe

Raluca Bădulescu a dezvăluit exclusiv pentru viva.ro de cine s-a îndrăgostit la prima vedere și ce înseamnă pentru ea proiectul „Bravo, ai stil!'

 

 

 

Am întâlnit-o pe Raluca Bădulescu sinceră, așa cum și-a obișnuit publicul în ultimii ani, sau chiar din totdeauna. Cu zâmbetul pe buze și plină de pozitivism, jurata emisiunii „Bravo, ai stil' și-a  deschis sufletul pentru câteva minute și a mărturisit în exclusivitate pentru viva.ro de cine s-a îndrăgostit la prima vedere cu ani în urmă.

 

„Sunt sigură că există dragoste la prima vedere! De exemplu eu cu soțul meu, am avut parte de dragoste la prima vedere și știu că nu poate fi decât așa! Nu cred în a doua vedere. Adică nu e ca și cum te întâlnești cu cineva și îți place sau nu, te mai gândești vreo două săptămâni și totuși ajungi la concluzia că îți place. Cel puțin așa sunt eu, sunt balanță..asta nu înseamnă că sunt echilibrată! Asta înseamnă că sunt un om al extremelor! Ori albă, ori neagră, ori din prima ori deloc!'

 

 

Mai mult decât atât, Raluca ne-a dezvăluit că simte dragoste fără margini pentru persoane importante din viața ei. Se pare însă că mai este ceva apărut nu demult în viața Ralucăi, dar care a reușit să îi fure o parte din frumoasele sentimente.

 

„Port o dragoste infinită copilului nostru Alex! Și bineînțeles familiei, soțului dar și familiei Kanal D. Este acceași dragoste infinită! Pentru că pe lângă familia mea, familia Kanal D este familia în care am avut onoarea și bucuria să fiu parte. Vă spun sincer că fiecare zi de Bravo, ai stil și fiecare ediție, fiecare zi în care noi venim la Kanal D, nu este o zi de lucru! Este ca și cum vii acasă. Energia pe care o degajă toți colegii noștri, onoarea de a fi acolo și de a împărtăși  cu ei toate momentele este ceva fantastic! Dacă oricare dintre telespectatorii noștri, cărora le mulțumim, ar fi o singură zi alături de noi, ar simți live toată energia, dar noi sperăm că reușim să transmitem și dincolo de ecran toată bucuria.'

 

 

 

Se pare că emisiunea „Bravo, ai stil!' ocupă un loc important atât in viața cât și in inima Ralucăi. Aceasta consideră că proiectul o face să se dezvolte nu numai pe plan profesional, ci și personal.

„Eu spun că după nașterea lui Alex, proiectul ai stil este cea mai minunată experiență din viața mea. Mă împlinește din tot sufletul si familia Kanal D. Mă simt complet și cu adevărat fericită și împlinită!', a mărturisit Raluca.

 

 

Raluca Bădulescu a fost prezentă marți seară  la vizionarea în avanpremieră a primului episod din serialul „Dragoste infinită', ce va debuta luni, 20 martie, la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter