A făcut anunțul! What's UP va deveni tătic!

Publicat pe

S-au căsătorit în urmă cu un an și jumătate, iar peste doar câteva luni vor fi părinți! What’s Up a făcut anunțul pe un cont de socializare: va deveni tătic! 

 

Trăiesc una dintre cele mai frumoase și mai discrete povești de dragoste din showbiz-ul autohton, formând un cuplu de dinainte ca What’s Up să devină un nume important în showbiz-ul românesc. Deși amândoi sunt foarte tineri, în urmă cu un an și jumătate au spus DA, în fața altarului, semn că relația se anunță a fi una cât se poate de solidă. Și, cum după nuntă trebuie să urmeze și botezul, iată că Whats Up și soția lui, Simina, vor fi părinți, peste numai câteva luni.

What’s Up a dat vestea că va deveni tătic printr-un mesaj pe Instagram, extrem de scurt, dar sugestiv: „Te iubesc, soția mea mică, viitoare mămică”, a scris el.

What s Up și Simina vor deveni părinți peste câteva luni

What s Up și Simina vor deveni părinți peste câteva luni

What’s Up își dorea să devină tată de acum 5 ani

Dși puțini ar fi crezut asta, solistul și-ar fi dorit să devină tată cu mult înainte de căsătorie. Numai că el și soția lui au început serios să se gândească la acest aspect în urmă cu un an și câteva luni, după cum chiar el a recunoscut, fără menajamente, într-o emisiune televizată: „(…) Este un lucru foarte frumos (…) Şi, în rest, ce să zic… iubirea e mai cu patos. Dacă ne ajută bunul Dumnezeu vine şi un copil şi de acolo vă mai povestesc. (…) Eu aştept de cinci ani să vină, numai că vara asta mi-a zis soţia mea că e ultima vară în care nu-şi doreşte să aibă burta umflată. Şi, din decembrie, îmi dă voie, practic. (…)”, a declarat What’s Up intr-o emisiune TV, în luna ianuarie 2017.

Andra și Măruță sunt nașii lor

Nunta lui Whats Up și a Siminei a avut loc în luna august anului 2016, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță, prietenii lor buni. Nu ar fi exclus ca cei doi să repete experiența și să le nășească și bebelușul. De altfel,Andra și Cătălin, familiști convinși, părinții a doi copii, au nășit multe cupluri din showbiz și chiar sunt un exemplu perfect de familie fericită și echilibrată.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter