Familia Beckham a semnat un contract cu Netflix pentru 20 de milioane de dolari. Care este subiectul documentarului

Publicat pe

Victoria și David Beckham, dar şi copiii lor vor fi subiectul unui documentar comandat de Netflix, valoarea contractului fiind de 20 de milioane de dolari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Evoluţia carierei lui David Beckham va fi documentată prin fotografii şi înregistrări video personale, care nu au mai fost publicate niciodată până acum, dar și prin mărturii ale unor prieteni şi foşti colegi de la echipele la care a jucat, informează The Sun.

Filmul, care va fi co-produs de Studio 99 al lui David Beckham, va face şi cronologia relaţiei lui cu Victoria Adams, cunoscută în trecut ca Posh Spice.

În plus, vor fi prezentate imagini de arhivă ale familiei, surprinse cu ocazia mai multor sărbători şi zile de naştere, dar şi în primele întâlniri ale celor doi soţi. Firmele lui David Beckham vor fi de asemenea prezentate în documentar, citează news.ro.

Netflix a refuzat să comenteze informaţia pentru Variety.

Familia Beckham a semnat un contract cu Netflix pentru 20 de milioane de dolari. Care este subiectul documentaruluiFamilia Beckham a semnat un contract cu Netflix pentru 20 de milioane de dolari. Care este subiectul documentarului

David Beckham este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de fotbal din toate timpurile. În prezent, este preşedintele clubului Inter Miami CF şi co-proprietar al Salford City din Marea Britanie. El a jucat la Manchester United, Preston North End, Real Madrid, AC Milan, LA Galaxy, Paris Saint-Germain şi pentru echipa naţională a Angliei.

În cariera de 20 de ani, a câştigat 19 trofee importante.

Citește și:

Victoria și David Beckham, bunici! Fiul lor, Brooklyn, va deveni tată pentru prima oară

Victoria și David Beckham au aniversat 21 de ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste și cum arătau în ziua în care s-au căsătorit

Victoria Beckham suferă de DISLEXIE. Boala nu are leac, iar toți copiii ei au moștenit-o

Spice Girls este cel mai bine vândut grup feminin din toate timpurile, cu discuri vândute în peste 85 de milioane de dolari. Victoria Beckham a avut o carieră solo după destrămarea grupului, dar ulterior a reuşit să îşi facă un nume în modă. Ea a mai apărut în documentare ca „Victorias Secrets' (2000), „Being Victoria Beckham' (2002), „The Real Beckhams' (2003), „Victoria Beckham – A Mile In Their Shoes' (2004) şi „Victoria Beckham: Coming to America' (2007).

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter