Farsa căreia i-a căzut victimă Leonardo DiCaprio

Publicat pe

Jennifer Lopez a fost invitată în emisiunea lui James Corden, „Carpool Karaoke', iar apariţia sa a fost una de succes.

 

dicaprio

 

Artista s-a plimbat cu maşina cu prezentatorul, iar cei doi au interpretat câteva dintre melodiile sale extrem de cunoscute: „Love Dont Cost a Thing', „Jenny from the Block', „On the Floor'.

 

James Corden a rugat-o la un moment dat să-i dea telefonul pentru a se uita în agendă. Printre numerele vedetelor pe care Lopez le avea salvate se afla şi cel al lui Leonardo DiCaprio, iar James Corden nu a rezistat tentaţiei de a-i trimite actorului un mesaj:

 

lopez1

 

„Hey, baby, am chef să ies. Ceva idei? J.Lo' a fost mesajul trimis. Surpriza cea mare a venit imediat, Leonardo răspunzând mai repede decât s-ar fi aşteptat oricine: „Ai vrea sa ieşim în club în această seară, Boo Boo?'

 

Momentul a fost extrem de amuzant, Jennifer Lopez izbucnind în râs: „Ceea ce e rău e că el crede că am fost serioasă. Crede că eu sunt.'

 

După ce a spus că probabil va trebui să iasă in oraş în acea seară, Jennifer s-a răzgndit mărturisind că mai degrabă va găti pentru copiii ei.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter