FERMA 2019. Remus, eliminat din competiție de Kamara. S-a lăsat cu plânsete, iar Moroșanu a izbucnit: „Amândoi joacă teatru şi mă enervează!“

Publicat pe

În ediția de joi, Remus Boroiu a pierdut duelul cu Kamara și a părăsit FERMA, însă probele dure din concurs le-au luat amândurora suflul. La propriu. Întinși pe jos și cu lacrimi șiroaie pe obraji, cei doi n-au reușit să-l covingă pe Moroșanu cu suferințele lor, luptătorul afirmând că teatrul respectiv îl enervează la culme.

FERMA 2019. Remus, eliminat din competiție de Kamara. S-a lăsat cu plânsete, iar Moroșanu a izbucnit: „Amândoi joacă teatru şi mă enervează!FERMA 2019. Remus, eliminat din competiție de Kamara. S-a lăsat cu plânsete, iar Moroșanu a izbucnit: „Amândoi joacă teatru şi mă enervează!

Rănit deja la picior și în repaus de mai multe zile, spre disperarea celorlalți concurenți nevoiți să muncească și în contul lui, instructorul de fitness a cedat în duelul cu Kamara. Remus a plecat acasă, cu ochii umflați de plâns și îmbrățisat minute în șir de Belbiță, care plângea în hohote, la rândul ei.

În cealaltă parte, învingătorul Kamara a rămas și el întins pe jos vreme îndelungată, pesemne că proba de bătut cuie i-a venit de hac. Singurul care îl felicita și se bucura de victoria lui a fost Florin Pastramă, care a declarat în repetate rânduri că nu crede în rana de la picior a lui Remus și era convins că sportivul doar se preface pentru a chiuli de la muncă.

Kamara luptă pentru fiul său bolnav

Iniţial, Kamara a dat de înţeles că nu l-ar lua la duel pe Remus având în vedere că acesta avea piciorul în gips, însă mai apoi s-a răzgândit, iar decizia lui a șocat pe toată lumea din FERMA. Kamara a fost aspru criticat pentru că profită de un om deja rănit pentru a ieși el câștigător, însă cântărețul a declarat că pentru fiul său ar face orice.

Kamara a mărturisit încă de la început că a decis să participe în emisiunea de la Pro TV pentru a câştiga premiul de 50.000 de euro pentru fiul său, Leon, în vârstă de 4 ani, care suferă de o formă de paralizie cerebrală şi are nevoie de o operaţie complicată pentru a putea merge.

„Unde mai e onoarea de bărbat?'

Pe de altă parte, Cătălin Moroşanu s-a declarat dezamăgit de atitudinea celor doi concurenţi, acuzându-i că joacă teatru: „Joacă teatru şi mă enervează, nu-mi place. Remus a început să plângă pe acolo că s-a lovit iar la picior. Unde mai e onoarea de bărbat? E chestie de masculinitate. Pentru ceea ce a făcut nu pot să-l respect.

Plus că s-a jucat mult teatru. El plângea pe acolo, Kamara mai avea puţin şi murea şi el. Bă fraţilor, m-am dus la Teatrul Bulandra? Trebuia să stea cineva la intrare şi să vândă bilete atunci. Nu-mi plac lucrurile astea forţate….

Şi Pastramă i-a împărtăşit opinia în ce-l priveşte pe Remus Boroiu şi accidentarea sa: „Nu s-a rănit aşa tare cât spune el. A fost o strategie a lui să fie protejat, a stat trei săptămâni în casă, nu a făcut nimic. Nu mai poţi, te duci acasă, tu ce vrei? Să ajungi în finală şi să câştigi cu piciorul rupt?.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter