Fiica lui Aurelian Preda a arătat dormitorul groazei, locul în care ar fi fost  violată de artistul Nicușor Iordan

Publicat pe

Continuă povestea urâtă pentru Anamaria Preda. Fiica regretatului Aurelian Preda este dispusă să-și susțină până în pânzele albe acuzațiile pe care i le aduce artistului Nicușor Iordan. Tânăra a arătat la TV casa în care ar fi fost abuzată în urmă cu câțiva ani, pe când era minoră, imediat după moartea tatălui său.

Fiica lui Aurelian Preda a arătat dormitorul groazei, locul în care ar fi fost  violată de artistul Nicușor IordanFiica lui Aurelian Preda a arătat dormitorul groazei, locul în care ar fi fost  violată de artistul Nicușor Iordan

'De când a murit tatăl meu, eu nu am schimbat nimic în casă. Practic, icoanele pe care el le-a așezat, așa au rămas. Altarul pe care el l-a făcut, așa a rămas, doar că eu am mai adăugat mici tablouri și lumânări pentru el, în memoria lui. Lucrul pe care-l fac cel mai des este să merg în camera lui. Are pe partea unde dormea ultimele haine cu care a fost îmbrăcat. Acolo merg și mă rog cel mai mult. Îi simt și acum mirosul', a povestit Anamaria Rosa la Acces Direct.

În cadrul emisiunii, fiica lui Aurelian Preda a prezentat și imagini cu dormitorul în care s-ar fi petrecut abuzul sexual de care-l acuză pe Nicușor Iordan.

'Nu mă mai lăsa să ies din casă. Nu mă mai lăsa să mă văd cu prietenii mei. A spus că, dacă vreau să ies din casă, trebuie să mă culc cu el. A venit după mine. M-a pus în bucătărie. Mi-a dat un ceai. Şi-a cerut scuze. A zis că nu ştie ce e cu el. Am băut ceaiul respectiv şi m-am dus în cameră. Din momentul în care am ajuns în pat, în cameră, eu nu ştiu ce s-a întâmplat', a mai spus fiica lui Aurelian Preda. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter