Stormi, fiica lui Kylie Jenner, a primit un fotoliu din pluș de 2,5 milioane de dolari!

Publicat pe de Oana Pantazi

Kylie Jenner e la un pas de a deveni miliardară, poate tocmai de aceea ei și lui Travis Scott, partenerul său, nu li s-a părut deplasat să îi cumpere fetiței lor, Stormi, un fotoliu din pluș care a costat nu mai puțin de 2,5 milioane de dolari! Evident, nu putem să nu ne întrebăm ce va primi micuța pe 1 februarie, când va împlini un an…

Noul fotoliu al lui Stormi costă cât o vilă cu piscină…

Stormi, fiica lui Kylie Jenner și a rapper-ului Travis Scott este un copil care, așa cum se spune, s-a născut cu lingurița de argint în gură sau, în cazul de față, de diamant, pentru că are doi părinți extrem de bogați. Mama ei, la doar 21 de ani, a acumulat o avere de aproape 1 miliard de dolari și nici tatăl ei, un artist extrem de apreciat, nu se poate plânge în privința banilor.

Nu știm exact cât câștigă Travis, dar ne putem face o idee, dat fiind că el este cel care i-a dăruit fiicei sale un fotoliu de designer, creat din jucării din pluș, al cărui preț a fost estimat la circa 2,5 milioane de dolari!

Kylie, Travis și Stormi

Noul fotoliu al micuței în vârstă de 11 luni este o piesă creată prin îmbinarea unor jucării din pluș de culoare neagră de către artistul graffiti KAWS și frații Humberto și Fernando Campana, conform publicației People. Kylie a și postat un filmuleț pe Instagram cu Stormi stând pe noua achiziție a familiei, neuitând să menționeze că pufosul fotoliu este un cadou de la Scott pentru fiica lor.

Și cum Stormi este de pe acum o viitoare fashionistă, mama ei a avut grijă să o accesorizeze pentru filmare cu o geantă Louis Vuitton, primită de la mătușa ei Kim Kardashian. Suntem foarte curioși cum va fi sărbătorită fiica mogulului cosmeticelor pe 1 februarie, când va împlini 1 ani, și ce va primi cadou… Probabil o insulă!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kim Kardashian le-a făcut cadou tuturor fetițelor din familie genți Louis Vuitton!

Că surorile Kardashian își răsfață copiii peste măsură și nici nu se feresc să arate asta este un lucru de notorietate, așa că fanii lor din social media nu mai pot fi uimiți cu una, cu două. La doar câteva luni, Stormi, fiica lui Kylie Jenner, avea o colecție de pantofi în valoare de 22.000 de dolari, sumă care, în lumina ultimelor evenimente, ni se pare modestă…

Recent, Kim Kardashian a dovedit încă o dată ce mămică și mătușică generoasă este. Vedeta le-a făcut fiicelor și nepoatelor sale, de Crăciun, niște cadouri care ar fi făcut fericită orice fashionistă: genți Louis Vuitton.

Kim Kardashian, Louis Vuitton Bag

Suntem convinși că North West (5), Chicago West (1), Penelope (6), Dream (2) True (9 luni) și Stormi Webster (11 luni) ar fi fost mult mai fericite dacă primeau o păpușă Barbie și niște bombonele, dar, deh, când ești fiică de fashionistă, trebuie să-ți fie cultivat stilul din pruncie… Dat fiind că mini-gentuțele au costat „doar” 620 de dolari fiecare, Kim și-a menținut obrazul subțire cu mai puțină cheltuială…

 

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter