EXCLUSIV! Fotografii sexy cu Gina Pistol din anii 2000. Ce intervenție estetică controversată își făcuse atunci

Publicat pe
EXCLUSIV! Fotografii sexy cu Gina Pistol din anii 2000. Ce intervenție estetică controversată își făcuse atunciEXCLUSIV! Fotografii sexy cu Gina Pistol din anii 2000. Ce intervenție estetică controversată își făcuse atunci

Gina Pistol a devenit cunoscută ca bombă sexy pozând în reviste pentru bărbați, însă, spre deosebire de alte starlete, nu a rămas acolo. Revista VIVA! are o serie de fotografii incendiare cu frumoasa blondă din anii 2000, perioada în care era poate cea mai vânată femeie din showbiz, cu numeroși băieți de oraș pe urmele sale.

Gina Pistol a avut o ascensiune constantă de-a lungul timpului. De la a lucra ca vânzătoare în orașul natal, Roșiorii de Vede, apoi la Nike și Zara în București, vedeta a ajuns ulterior sex-simbol prin intermediul revistelor pentru bărbați (nr. a pozat prima oară în Playboy la 20 de ani) și iată că astăzi este vedetă tv. Gina este prezentator 'Chefi la cuțite' și 'Asia Express', iar toate dovezile indică faptul că ar avea o relație serioasă cu unul dintre cei mai doriți burlaci din showbiz, Smiley.

Cea mai controversată intervenție estetică a Ginei Pistol

În ultimii zece ani, viața (și aspectul) Ginei s-a schimbat considerabil. Pentru cei care nu mai țin minte cum arăta și cu se se ocupa spre finalul anilor 2000, VIVA! are o serie de fotografii inedite cu vedeta din perioada în care își mărise buzele un pic cam prea mult (după cum singură a recunoscut atunci). De asemenea, spre finalul anilor 2000 nu se știa exact cu ce se ocupă Gina, iar imaginea ei suferea de pe urma faptului că era asociată doar cu reviste pentru adulți și bărbații cu bani.

Gina Pistol: 'Puteam și eu să mă căsătoresc cu un domn mai în vârstă, dar…'

'Cine este Gina Pistol? O fată care a apărut în Playboy, a făcut câteva reclame, vrea să apară la televizor și este vânată de bărbați bogați.Acesta a fost cel mai ușor drum pentru mine. Puteam și eu să mă căsătoresc cu un domn mai în vârstă, dar am mai multe în cap decât dorința de a deveni accesoriul unui bărbat. Poate că unora li se pare că sunt genul «bimbo», dar seara mă culc împăcată și nu plec capul în fața nimănui. Sunt o tipă drăguță, dar am demonstrat că sunt și isteață pe lângă asta', ne-a declarat Gina Pistol în 2009, când avea o relație de trei ani cu Nicola, un om de afaceri din Liban, și tocmai bifase participarea la 'Dansez pentru tine'.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Codin Maticiuc va deveni tătic. Cum a fost surprins alături de iubita lui

Alexia Eram i-a declarat dragostea lui Mario Fresh în văzul tuturor. Sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter