Fiica lui Marian Drăgulescu a trecut prin 4 operaţii complicate, dar este bine acum. La 15 ani, Beatrice este o domnişoară superbă! FOTO!

Publicat pe .

Gimnastul Marian Drăgulescu şi fosta lui soţie, Larisa, au trecut prin clipe de coşmar din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat fiica lor, Beatrice, încă de la patru ani şi a trecut prin nu mai puţin de patru operaţii foarte complicate. Acum, fetiţa lor se simte bine şi, la 15 ani, este o domnişoară superbă care seamănă leit cu tatăl ei.

Larisa Drăgulescu are doi copiiLarisa Drăgulescu are doi copii

Încă de la naștere, fetița lui Marian Drăgulescu a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă şi a trecut prin patru operaţii extrem de complicate pentru a putea auzi. Beatrice Drăgulescu a suferit două operații pentru implanturi (n.r. implant cohlear pentru restabilirea auzului) – una în 2017, în Bucureşti şi una în Austria, când fetiţa avea doar patru ani, dar și două operaţii pentru înlăturarea colesteatomului, o tumoră de la nivelul urechii.

„Mergem în fiecare zi la logoped pentru recuperare și totul este sub control. Mulți ani de acum înainte vom merge la medic, dar asta nu e o problemă pentru noi, important este ca ea să fie bine', declara Larisa Drăgulescu în urmă cu doi ani, pentru Click!.

Beatrice a trecut cu bine peste toate problemele de sănătate, se simte bine acum şi, cel mai important, poate auzi. Fiica lui Marian Drăgulescu are 15 ani acum şi este o domnişoară superbă, care seamănă foarte bine cu tatăl ei. Beatrice este activă pe site-urile de socializare şi postează foarte des fotografii din vacanţe sau cu prietenii ei.

Marian şi Larisa Drăgulescu mai au împreună un băieţel de 13 ani, Richard. Cei doi au divorţat în 2008, după ce, timp de cinci ani, au ţinut-o din scandal în scandal. În momentul de faţă, Marian şi Larisa se înţeleg foarte bine şi sunt văzuţi foarte des în formulă completă, la ieşiri în oraş cu cei doi copiii sau în vacanţe.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton