Fiica lui Nelu Ploieșteanu, împietrită de durere la o lună de la decesul tatălui: "Trebuia să mai trăiască"

Publicat pe

Aneta Gavrilă nu se poate împăca deloc cu gândul că tatăl ei nu mai este și consiferă că maestrului Nelu Ploieșteanu i s-a făcut o mare nedreptate care l-a costat viața. Fiica artistului este hotărâtă să nu lase lucrurile așa și are de gând să dea în judecată Spitalul Floreasca și să acuze neglijență medicală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Nelu Ploieșteanu intenționează să înceapă demersurile pentru a acționa Spitalul Floreasca în judecată, instituție medicală pe care o acuză de neglijență și de tratament inuman în cazul artistului.

Fiica lui Nelu Ploieșteanu, împietrită de durere la o lună de la decesul tatălui: "Trebuia să mai trăiască"Fiica lui Nelu Ploieșteanu, împietrită de durere la o lună de la decesul tatălui: "Trebuia să mai trăiască"

Pentru mine, în momentul ăsta, este un subiect foarte sensibil, mai ales că se apropie sărbătorile și nu pot vorbi despre el la trecut. Nici nu pot să vorbesc despre el și despre ce vreau să fac în legătură cu ce s-a întâmplat! Nu pot!

Este mult prea devreme și este mult prea dureros. Eu cred că ar mai fi trebuit să trăiască și am multe semne de întrebare pe care nu o să le las fără răspuns. Mai ales acum, în săptămâna asta, când noi făceam împreună foarte multe lucruri, nu pot să vorbesc!', a declarat, plângând, Aneta Gavrilă, pentru Fanatik.ro.

Fiica lui Nelu Ploieșteanu este hotarata sa nu lase lucrurile asa si sa-i faca dreptate tatalui ei.

Nu pot să vă spun nimic deocamdată, sunt niște lucruri foarte personale. O să vedeți la momentul respectiv, când apare pe portalul instanței.

Lucrurile acestea nu vreau să le vorbesc în presă, eu fac demersurile pe care trebuie să le fac în continuare, pentru că nu o să las lucrurile așa. Nu a fost ușor ce ni s-a întâmplat și nu trebuie lăsat așa.', a spus, vizibil tulburată, Aneta Gavrilă.

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu:„Am trăit foarte intens totul’

Citește și: Andi Moisescu, din culisele Românii au Talent. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu:'A descoperit destul de repede…'/ EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:„Acasă, nu sunt eu în rolul principal’ / EXCLUSIV

Nelu Ploieșteanu a murit pe 1 aprilie

Nelu Ploieșteanu a încetat din viață, joi, 1 aprilie, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Artistul a fost intubat, mai bine de două săptămâni, la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, acolo unde a ajuns cu plămânii afectați în proporție de 70%.

O infirmieră țipa la el: ‘Nu ai primit pachet de dimineață? Nu mai bei ceai de acasă! Că mi-a zis doamna doctor să-ți dau ceai de mentă!. De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am văzut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat al stomac și a început infirmiera să țipe a la el.

Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratment. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut. Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort!

Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardio-respirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?', mărturisea soția lui Nelu Ploieșteanu, în emisiunea lui Cristi Brancu, la câteva zile de la înmormântare.

Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat miercuri, 7 aprilie, la o săptămână de la trecerea în neființă, timp în care familia a cerut efectuarea unor teste care să ateste că nu mai avea prezent în corpul virusul ucigaș și poate fi înmormântat creștinește.

Rezultatele sosite de la Institutul Cantacuzino au indicat însă că Nelu Ploieșteanu avea COVID-19 și în momentul decesului și a fost condus pe ultimul drum conform protocolului existent în cazul celor răpuși de coronavirus.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter