Fiica Ozanei Barabancea a împlinit 17 ani! Cum arată Gloria și cu ce se ocupă

Publicat pe

Gloria, fiica Ozanei Barabancea, a împlinit 17 ani pe 18 februarie și își face mama extrem de mândră pentru că îi calcă pe urme. Adolescenta este pasionată de muzică și anul trecut s-a clasat în top 25 în cadrul unei competiții internaționale pentru pian. Jurata de la Te cunosc de undeva i-a transmis un mesaj emoționant de ziua ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

A fost mare petrecere în casa Ozanei Barabancea pentru că fiica ei, Gloria, este la doar un an de majorat. A împlinit 17 ani, este o domnișoară în toată regula și a moștenit nu doar frumusețea mamei sale, ci și pasiunea pentru muzică.

Fiica Ozanei Barabancea a împlinit 17 ani! Cum arată Gloria și cu ce se ocupăFiica Ozanei Barabancea a împlinit 17 ani! Cum arată Gloria și cu ce se ocupă

Jurata de la „Te cunosc de undeva' i-a făcut o urare deosebită singurei sale fiice pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și o serie de fotografii cu ea.

„La mulți ani, Gloria noastră dragă! Să fii binecuvântată și să trăiești in credință și iubire de Hristos, de familia ta, de semenii tăi și de țara ta . Să ai grijă de tine și de virtuțiile tale!

Să știi că te iubim și suntem mândri de tine in fiecare secundă. Ești un dar frumos și neprețuit. Să fii fericită! Te iubim mult și ii multumim Lui Dumnezeu că te avem. Mama si fratele tău', a fost mesajul Ozanei.

Cuvinte de laudă se duc și către cel care a rămas stâlpul familiei încă din 2004, de când Ozana a divorțat de tatăl celor doi copii. Andrew a împlinit recent 20 de ani.

„Îmi doresc să fii un familist convins, iubitor de copiii tăi și de soția ta. Îți doresc să te implici și să fii util semenilor tăi!

Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să ramâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule', i-a scris de ziua fiului cunoscuta cântăreață.

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a scris amantei lui Gabi Bădălău: „Îl distrug în presă până la ultima suflare’

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, adevărul despre traumele din copilărie: „Am făcut terapie câțiva ani’/ EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat, din lume? Cum arată cei trei copii ai lui

Ozana a divorțat în urmă cu 16 ani de tatăl copiilor și în tot acest timp a refuzat să facă loc unui alt bărbat în viața ei. „Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!'

Gloria studiază pianul și este printre cei mai talentați tineri din lume

Gloria e elevă la Liceul George Enescu din Capitală și are aceeiași dragoste ca mama sa – muzica. Studiează pianul și poate să se mândrească deja cu premii la concursuri naționale și internaționale.

Chiar în cursul anului trecut tânăra s-a clasat în top 25 în cadrul unei competiții internaționale pentru pian, moment în care a fost felicitată de cea care i-a dat viață.

'Napoletan Master Competition! Gloria ne-a adus o maaare bucurie! Ea s-a clasat în TOP 25 de concurenţi (din 125 de concurenţi) din toată lumea, fiind doar trei români la categoria ei! Bravooooo, Gloria! Sunt mândră că sunt mama ta!', scria Ozana după ce a aflat despre rezultatul fiicei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter