Fiul lui Cătălin Crișan s-a lansat în muzică. Artistul nu a fost prezent la evenimentul organizat de Raris: „Tatăl meu este de peste 30 de ani un nume”

Publicat pe

Fiul lui Cătălin Crișan s-a lansat în muzică. Pe 10 decembrie, Raris Crișan a lansat prima lui melodie, intitulată „I Used To Fall In Love'. În ziua în care piesa a fost încărcată pe Youtube, tânărul a organizat un eveniment de lansare, însă tatăl lui nu a putut fi prezent. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 19 ani, Raris Crișan a moștenit talentul tatălui său și a început să-și consolideze o carieră în muzică. În urmă cu un an, tânărul și sora lui, Daria, au lansat prima lor piesă împreună, un cover după melodia „Beggin' a trupei The Four Seasons. Pe 10 decembrie, Raris și-a început cariera solo, iar prima sa melodie se bucură de un succes răsunător. La evenimentul de lansare, acesta i-a avut alături pe mama și sora lui, dar și mai mulți artiști din industria muzicală. Cu toate acestea, se pare că tatăl acestuia, Cătălin Crișan, nu a putut fi prezent în ziua cea mare.

Fiul lui Cătălin Crișan s-a lansat în muzică. Artistul nu a fost prezent la evenimentul organizat de Raris: „Tatăl meu este de peste 30 de ani un nume'Fiul lui Cătălin Crișan s-a lansat în muzică. Artistul nu a fost prezent la evenimentul organizat de Raris: „Tatăl meu este de peste 30 de ani un nume'

Fiul lui Cătălin Crișan s-a lansat în muzică. În 2010, fiul artistului a participat la emisiunea „Next Star', acolo unde a cucerit juriul cu talentul său. Acesta a ajuns în finala show-ului de talente și a câștigat mai multe festivaluri autohtone. Se pare că și sora tânărului, Daria, este pregătită să revină în muzică, însă, deocamdată, ultimul an de facultate îi ocupă cel mai mult timp.

Citește și: Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă:”Drumul spre Oscar a început”. Ce rol are Daria

Citește și: Cum se înțelege Cătălin Crișan cu copiii săi, la 12 ani la divorțul de mama lor și cu ce se ocupă aceștia:„Legătura cu tatăl lor este…'

Citește și: Cântărețul de muzică populară Vlăduț Sărmaș s-a călugărit, la 25 de ani:„Asta simte, să meargă la mănăstire, ca o chemare' / EXCLUSIV

Citește și: Călin Goia, despre Mălina Olinescu la 11 ani de la moartea acesteia:”Cred că acest lucru a determinat-o să ajungă la acel act disperat”

Fiul lui Cătălin Crișan s-a lansat în muzică

Raris Crișan a vorbit despre pauza pe care a luat-o în ultimii ani. De ceva timp, tânărul a început să compună, piesa „I Used To Fall In Love' fiind o creație proprie. Acesta este de părere că talentul l-a moștenit de la ambii părinți, Cătălin Crișan și Lucia Bubulac.

„Mi-a plăcut să cânt de când eram mic. Am în palmares multe premii câștigate la concursurile de muzică la care am participat în perioada 6-10 ani. Un trofeu reprezentativ este `Mamaia Copiilor`, în 2012, unde împreună cu sora mea, Daria, am luat locul al II-lea la Secțiunea Creație și Finala `Next Star` din 2010.

A urmat o pauză mare, pentru că vocea mea a intrat în schimbare, așa cum li se întâmplă băieților, iar de câțiva ani am început să compun, fiind ajutat de faptul că știu să cânt la pian și la chitară.

La mine în familie se cântă, deci poate moștenesc genele de la părinții mei. Tatăl meu, Cătălin Crișan este de peste 30 de ani un nume care se bucură de simpatia și aprecierea publicului, iar mama, deși este medic, a compus niște melodii care nu au trecut neobservate', a spus Raris Crișan pentru FANATIK.

Lucia Bubulac: „L-am susținut în acest proiect'

La evenimentul de lansare, Cătălin Crișan nu a putut fi prezent. În schimb, Raris a fost susținut de mama lui, Lucia Bubulac, care a mărturisit că este mândră de proiectul fiului ei.

„Sunt foarte fericită că Raris are un proiect atât de ambițios și este foarte determinat să aducă un suflu nou în muzica de gen. La vârsta lui, motivația este foarte puternică și generează acea energie care poate rupe orice bariere.

L-am susținut în acest proiect și emoțional și financiar pentru că și eu cred în visul lui. Așa voi face și pentru Daria, atunci când va avea nevoie', a precizat aceasta, potrivit sursei citate.

„Am compus-o în 30 de minute'

Potrivit spuselor lui Raris Crișan, piesa „I Used To Fall In Love' a fost compusă în jumătate de oră, în timp ce videoclipul a fost filmat în două zile. Tânărul a explicat și mesajul din spatele melodiei.

„Piesa are o istorie relativ scurtă și simplă. Am compus-o în 30 de minute, pentru că inspirația a venit repede, parcă de undeva, nu știu de unde, direct cu versuri, pe care, ulterior le-am modificat foarte puțin. Totul s-a întâmplat în dormitor, unde am un mic studio. Mesajul piesei se referă la faptul că abia după ce pierdem ceva, o iubire sau orice, ajungem să prețuim ce am avut.

Videoclipul a fost gândit în mare parte de mine, dar nu putea ajunge în starea lui actuală fără ajutorul Dariei, sora mea și a prietenului meu, Augustin Kremser. Am inserat imagini alb-negru care reflectă trecutul care alternează cu prezentul, pentru că și în viața reală avem momente în care trecutul ne trimite flash-uri pe care nu le putem uita', a spus fiul lui Cătălin Crișan.

Ce planuri are Daria Crișan

La rândul ei, Daria Crișan plănuiește să revină în muzică. În vara acestui an, tânara va absolvi Facultatea de Teatru, însă are deja în desfășurare câteva proiecte. Aceasta joacă în filmul „O secundă’, în regia lui Octavian Iacob.

„Daria este în ultimul an la UNATC, an greu, cu licență și cu un spectacol de musical `HeartBeat`, care va avea premiera în curând, pe 17 decembrie.

Anul viitor se va alătura lui Raris pentru că au un proiect muzical împreună. Oricum, pe unele melodii deja compuse  este și vocea Dariei. Rămâneți aproape și veți afla', a mai spus Luciana Bubulac.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter