Fiul lui Valentin Uritescu, gest emoționant în amintirea regretatului actor: „Ne este tare dor de el, l-am iubit mult”

Publicat pe

Fiul lui Valentin Uritescu, gest emoționant în amintirea regretatului actor. Pe 17 iunie, actorul Valentin Uritescu s-a stins din viață, la vârsta de 81 de ani. Într-un interviu recent, fiul acestuia a dezvăluit cum a petrecut Crăciunul, susținând că absența tatălui său i-a provocat o mare suferință. Iată ce gest a făcut Bogdan Uritescu în amintirea regretatului actor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La mijlocul lunii iunie, actorul Valentin Uritescu s-a stins din viață. Ultimii doi ani din viață ai acestuia au fost extrem de dificili, având în vedere problemele de sănătate cu care se confrunta. Regretatul actor fusese internat la spital încă de la mijlocul lunii mai, fiind diagnosticat cu Sindromul Extrapiramidal. Recent, Bogdan Uritescu, fiul actorului, a vorbit despre primul Crăciun petrecut în absența tatălui său, susținând că a fost la locul de veci al acestuia, acolo unde a depus câteva coroane.

Fiul lui Valentin Uritescu, gest emoționant în amintirea regretatului actor: „Ne este tare dor de el, l-am iubit mult'Fiul lui Valentin Uritescu, gest emoționant în amintirea regretatului actor: „Ne este tare dor de el, l-am iubit mult'

Fiul lui Valentin Uritescu, gest emoționant în amintirea regretatului actor. Încă de la vârsta de 33 de ani, regratul actor fusese diagnosticat cu boala degenerativă. La 75 de ani, acesta a decis să se retragă de pe scenă, având în vedere problemele de sănătate cu care se confrunta. Acesta a lăsat în urmă un fiu și o soție îndurerată.

Citește și: Fiul lui Valentin Uritescu, mărturisiri dureroase despre ultimele clipe de viață ale regretatului actor:”Tata din boală și-a tras puterea”

Citește și: Cum se simte Valentin Uritescu după ce a fost internat în stare gravă la spital.Actorul este la ATI, în stare stabilă

Citește și: Ce dietă ține Vica Blochina înainte sa plece la Survivor 2023:”Nu mai ai pofte de niciun fel”

Citește și: Cum a enervat-o la culme Liviu Vârciu pe mama fiicei sale Carmina:”A zis că nu-i adevărat, că-i nebun!”

Fiul lui Valentin Uritescu, gest emoționant în amintirea regretatului actor

În prima zi de Crăciun, Bogdan Uritescu a fost la locul de veci al tatălui său, însoțit de mama sa. Acesta a mărturisit că îi este alături celei care i-a dat viață în această perioadă, care suferă enorm după pierderea soțului ei. Valentin și Valeria Uritescu au fost căsătoriți timp de 50 de ani.

„De Crăciun am fost și la cimitir la tata, am pus și câteva coroane la mormânt, să fie frumos și la el acolo în zi de sărbătoare. După decesul lui tata, problema a fost la mama, că ea a trecut destul de greu peste tot ce s-a întâmplat, dar eu încerc să o ajut și să îi fiu cât mai mult aproape, să ne vedem des, să mai vorbim, să mai glumim, să o fac să mai uite de tot acest an negru pentru familia noastră', a declarat Bogdan Uritescu, potrivit click.ro.

„Eu am ales să beau un pahar de vin în cinstea lui tata'

Pe masa de Crăciun, Bogdan Uritescu și-a dorit să aibă felurile de mâncare care îi plăceau tatălui său. În memoria regretatului actor, acesta a băut un pahar de vin și și-a adus aminte de momentele frumoase petrecute cu părintele său.

„Zilele de Crăciun le-am petrecut alături de familie, a fost foarte frumos! Am avut pe masă de toate, tot felul de mâncăruri tradiționale ce le găsești în această perioadă la fiecare creștin în casă. Nu am avut specialități din străinătate, am avut cozonac, piftie, salată de boeuf! Mâncărurile acestea îi plăceau tare mult lui tata. Ne este tare dor de el, l-am iubit mult și asta cred că este un lucru normal să suferi și să îți fie dor de un om pe care l-ai iubit.

De Crăciun, a doua zi, am avut-o pe mama la masă, a fost frumos. Eu am ales să beau un pahar de vin în cinstea lui tata, să nu fie tristețe la masă, plus că eu mi-am adus aminte de el, ce tâmpenii făceam cu dânsul, când mergeam noi doi la pescuit și prindeam sau nu prindeam pești', a adăugat fiul regretatului actor, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter