Fiul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 6 luni! "Este băiețel mare, este ager, haios și cred că este și..."

Publicat pe

Fiul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 6 luni pe 13 noiembrie, iar mama lui a ținut să marcheze momentul prin intermediul unui mesaj emoționant, însoțit de o fotografie. Iată cât de mult a crescut micuțul Alexandru!

Deși a fost extrem de discretă în privința celui mai important moment din viața sa, Lavinia Pârva a postat pentru prima oară o fotografie cu Alexandru, fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr., care a împlinit, pe 13 noiembrie, 6 luni, cu această ocazie artista dezvăluind și data de naștere exactă a micuțului. Într-o postare emoționantă, pe contul ei de Instagram, însoțită de prima fotografie a micuțului, Lavinia Pârva și-a anunțat fanii că fiul ei și al lui Ștefan a împlinit 6 luni.

„Astăzi este o zi importantă pentru mine. Îngerașul meu a împlinit 6 luni. Este băiețel mare, este ager, haios și cred că este și foarte talentat. Îi doresc numai zile senine și pline de frumos, de bunătate, de realizări și înțelepciune. Îl iubesc cu toată ființa mea. Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!', a scris artista.

Lavinia Pârva, din ce în ce mai slabă, după ce a născut!

Lavinia Pârva a adus pe lume un băiețel în luna mai a acestui an, ducând astfel la bun sfârșit o sarcină nu foarte dificilă, dar care i-a adus extrem de multe kilograme în plus. Fotografia cu Lavinia în ultima lună de sarcină, surprinsă de paparazzi Click!, a uimit pe toată lumea, căci frumoase brunetă luase în greutate în jur de 30 de kilograme. Iată că la o jumătate de an de când a devenit mamă, Lavinia Pârva a revenit la formele de odinioară, dovadă fiind și cele mai recente fotografii în costum de baie postate de soția lui Ștefan Bănică Jr. pe ocntul ei de socializare.

Fiul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 6 luni! "Este băiețel mare, este ager, haios și cred că este și..."Fiul Laviniei Pârva și al lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 6 luni! "Este băiețel mare, este ager, haios și cred că este și..."

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter