Flavia Mihăşan, prima poză în costum de baie după ce a născut. Cum a slăbit 8 kilograme în 7 săptămâni

Publicat pe

Flavia Mihăşan arată senzaţional în costum de baie, la doar 7 săptâmâni de la naştere şi îşi anunţă fanii de pe Instagram că a slăbit deja 8 kilograme din cele 10 pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Fosta asistentă de la Neatza se află la mare zilele aceastea, împreună cu iubitul ei, Marius Moldovan şi fetiţa lor, care a venit pe lume la jumătatea lui iunie.

Flavia Mihăşan, prima poză în costum de baie după ce a născut. Cum a slăbit 8 kilograme în 7 săptămâniFlavia Mihăşan, prima poză în costum de baie după ce a născut. Cum a slăbit 8 kilograme în 7 săptămâni

M-am îngrăşat 10 kilograme în timpul sarcinii, am slăbit mâncând sănătos şi alăptând exclusive aproape 8 kilograme. Mai am 2 kilograme până să ajung la greutatea dinaintea sarcinii şi gata. Asta pentru că mă întrebaţi cum am slăbit' – a scris Flavia pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare pe plajă, în costum de baie.

Prima fotografie cu fosta asistentă de la Neatza a strâns peste 12.000 de aprecieri din partea fanilor, în primele trei ore de la postare, semn că cei care o urmăresc pe conturile de socializare sunt foarte încântaţi de felul în care proaspăta mămică arată la doar şapte săptămâni de când a adus pe lume o fetiţă.

Cea mai sexy mămică! – i-a comentat Andra Gheorghe, alias Cocuţa, una dintre cele mai bune prietene ale Flaviei.

Acuzată că promovează slăbitul rapid, Flavia Mihăşan se apără şi îi contrazice pe fani: Eu nu promovez nici un slăbit rapid. Evident, fiecare corp e diferit, reacţionează diferit, însă ce putem face este să mâncăm sănătos chiar şi în timpul sarcinii. Sau nu.'.

Ce spune Flavia Mihășan despre rolul de mamă

„Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să văd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este important să îl laşi liber', declara ea în urmă cu puțin timp.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter