Florin Călinescu face senzație în a doua ediție a "Românii au talent". De ce râd în hohote publicul și jurații

Publicat pe

„Românii au talent”, show-ul care ține o țară întreagă, vinerea, în fața televizoarelor, va avea și în a doua ediție o mulțime de surprize, atât pentru juriu, cât și pentru spectatori și telespectatori. Florin Călinescu se va întrece pe sine, ca de obicei…

Încă de la prima ediție a show-ului, Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Mihai Petre au fost luați prin surprindere, Golden Buzz-ul fiind oferit chiar de către cel mai dur jurat. Mihai Petre a fost extrem de impresionat de Ana Maria Pantaze  – supranumită Croitoreasa de la Românii au talent –, o tânără fără studii muzicale, care a reușit să le „stingă lumina” celor patru jurați. În emisiunea de mâine, avalanșa de talent continuă să umple scena celui mai iubit show de divertisment, Românii au talent! Concurenții sunt pregătiți să cucerească publicul și să convingă jurații că merită 3 sau 4 DA și sunt gata să-și prezinte momentele pe care le-au pregătit în detaliu pentru această ocazie.

Câinele cântăreț

'Îi place să cânte muzică trance, artistul lui preferat e Armin Van Buuren. Cântă, nu mi se pare mie, chiar cântă. Nu m-a dezamăgit niciodată, pe scenă cântă foarte bine. Ce face el nu face niciun alt câine din țară', spune un concurent despre câinele lui, în care are foarte mare încredere că va uimi publicul cu aptitudinile sale ce le depășesc cu mult pe cele ale unui patruped obișnuit. Va reuși câinele, oare, să cucerească jurații cu timbrul lui vocal lăudat de stăpânul său? Vom vedea vinerea aceasta, de la 20:30.

„Au mai rămas Zamolxe, Babele, Sfinxul și ea!”

La fiecare emisiune, cele mai așteptate comentarii sunt cele ale juratului Florin Călinescu, al cărui umor șfichiuitor și autoironie creează de fiecare dată momente memorabile la  Românii au talent. Nici de data aceasta actorul nu va scăpa ocazia de a-și face numărul. În timp ce Andi, Andra, Mihai și Florin analizează cu foarte mare atenție reprezentația unei concurente extrem de senzuale și își iau notițe, Florin îi ține acesteia un discurs: 'Ne-au tăiat pădurile, ne-au vândut fabricile, au privatizat, au vândut tot… aurul, gazul, păcura, pământul, cenușa, tot… au mai rămas Zamolxe, Babele, Sfinxul și ea!', spune Florin Călinescu la finalul momentului. Concurenta, încântată că reușește să obțină astfel de reacții din partea juratului, se oferă să îl învețe personal câteva mișcări de dans.

Tot mâine, în cea de-a doua ediție a sezonului #9suprem Românii au talent, îl vom vedea pe concurentul care cântă sub apă, vom face cunoștință cu țăranul sărac de lux și vom asista la demonstrații uluitoare de talent autentic.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter