Florin Condurățeanu, ultimele cuvinte. Văduva jurnalistului: "Spunea că vrea să moară în activitate și Dumnezeu l-a ascultat"

Publicat pe

Florin Condurățeanu a murit fulgerător, spune Gabriela, femeia care i-a fost parteneră de viață în ultimii 50 de ani marelui jurnalist. Gabriela Condurățeanu a dezvăluit, printre lacrimi, care au fost ultimele cuvinte ale soțului ei veșnic îngrijorat pentru starea de sănătate a altora și niciodată pentru a lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu o oră înainte să închidă ochii pentru totdeauna, Florin Condurățeanu a purtat o scurtă discuție cu soția lui, ce avea să fie, din păcate, un rămas bun adresat femeii pe care a iubit-o mai bine de 50 de ani.

Florin Condurățeanu, ultimele cuvinte. Văduva jurnalistului: "Spunea că vrea să moară în activitate și Dumnezeu l-a ascultat"Florin Condurățeanu, ultimele cuvinte. Văduva jurnalistului: "Spunea că vrea să moară în activitate și Dumnezeu l-a ascultat"

„Întotdeauna a luptat singur și el considera că voința, că puterea minții o să-l ajute și nu trebuie neapărat să mergem tot timpul la primul semnal la medic. Spunea un lucru extraordinar 'eu vreau să mor în picioare, în activitate', și Dumnezeu parcă l-a ascultat.

N-a avut niciun fel de durere, a murit fulgerător.

Cu o oră înainte de a muri am vorbit cu el și mi-a spus că nu s-a simțit prea bine, că a cheat de două ori salvarea. I-am spus să-și facă niște analize, poate îi schimbă tratamentul. Am dat puțin vina pe condițiile meteo. A zis 'nu, nu, sunt foarte bine, tu stai liniștită'.

Citește și: Trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost depus la Casa Presei. Cine a venit să-și ia adio de la regretatul jurnalist

Citește și: Trecutul neștiut al lui Florin Condurățeanu. A avut o viață tumultuoasă, ca jurnalist

Citește și: Marius Tucă a izbucnit în plâns când a aflat de moartea lui Florin Condurățeanu: „Îmi pare rău că nu am apucat să…’

Eu eram, ca de obicei, plecată la nepoțica mea, și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus că este disperat, că l-a adus pe Țuțu acasă și că a picat pur și simplu în ușă.

M-am îmbrăcat repede, am ajuns cam într-o jumătate de oră, nu l-am mai prins conștient și foarte repede s-a pierdut. 

Nu i-am prins ultimele cuvinte. Eu am vorbit la telefon, ultimele cuvinte astea au fost 'te rog du-te și fă-ți niște analize', 'nu-ți face griji, stai liniștită, plec acasă, mă odihnesc și totul este în regulă', a declarat Gabriela Condurățeanu la Antena 3.

Soția lui Florin Condurățeanu: „Nu știu cum o să pășesc de mâine seară în casă, fără să-i aud vocea

Soția lui Florin Condurățeanu este devastată și nu știe cum va putea trece peste moartea soțului, având în vedere relația pe care o aveau și de cât timp erau împreuna.

Femeia, alături de care se afla fiul lui Florin Condurățeanu nu poate să accepte că va fi nevoită să pășească în casa pe care o împărțea cu partenerul său de viață, iar el nu va mai fi acolo. În acel moment, emoțiile au atins cote maxime, iar soția regretatului jurnalist a izbucnit în lacrimi.

Suferința noastră este imensă, nu se poate descrie în cuvinte. Nu știu cum o să pășesc de mâine seară în casă, fără să-i aud vocea, fără să-mi deschidă, să mă întrebe: ‘Ce faci? Cum te simți? Mai poți?’, a declarat soția lui Nea Țuțu, cu ochii în lacrimi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter