Florin Piersic, jignit de ziua lui: ”Un actor mediocru”. A cui este declarația care a stârnit revoltă

Publicat pe

Actorul Florin Piersic a împlinit 83 de ani pe 27 ianuarie și, alături de numeroasele urări primite din partea celor care îi iubesc, a avut parte și de un moment care, cu siguranță, nu doar că îi va rămâne în memorie pentru multă vreme, dar îl va marca în mod negativ.

La o zi după ziua lui Florin Piersic, și la două zile după ce Primăria Cluj Napoca l-a omagiat pe actor cu ocazia împlinirii vârstei de 83 de ani, deputatul Adrian Dohotaru a făcut o afirmație condamnată de mulți. Totul a pornit de la spectacolul omagial organizat în cinstea marelui actor, despre care deputatul susține că a scos prea mulți bani din bugetul orașului.

'Acesta e Clujul după cortina propagandei. Ce se întâmplă cu cheltuielile publice e de un kitsch grotesc. Sper ca trei forțe politice noi să intre în Consiliul Local, să facă o majoritate, pentru ca banul public să fie cheltuit cu o mai mare responsabilitate. ps: Susțin revenirea cinematografului la denumirea de Cinema Republica. Florin Piersic este un actor mediocru, în fond, chiar dacă popular, actorii și regizorii tinerei generații fiind mult peste valoarea sa', a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Așa cum era de așteptat, deputatul a fost imediat taxat cu duritate chiar de către prietenii lui virtuali.

La rândul său, Florin Piersic și-a arătat revolta cu privire la comentariile care au apărut pe seama aniversării sale.

„Stau și mă întreb de ce s-a schimbat lumea atât de în rău… Aflu din ziare că mi se pregătește de către primăria Cluj o sărbătorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., „bani publici”. Nu se mai satură ziarele de știri „de senzație”. Domnilor ziariști, ori nu sunteți corect informați, ori sunteți răuvoitori și manipulați ordinar cititorii. Tot ce se va întâmplă în ziua de 26 seară, la 18.30, este că mă voi întâlni cu câțiva prieteni la Cinematograful „Florin Piersic”. La această întâlnire, fiind intrare liberă, poate veni oricine are bucuria să ne întâlnim, să povestim. Nu ratați nici o ocazie să aruncați cu noroi… Va folosiți de mine, de ziua mea, că să va manifestați antipatiile politice?! Ce păcat!”, a scris Florin Piersic, pe Facebook.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter