Fostul soț al Stelei Popescu, reproșuri către Doina Maximilian, fiica actriței: "Și-a văzut doar interesul și atât"

Publicat pe

Doina Maximilian, fiica regretatei Stela Popescu, este acuzată că nu respectă memoria mamei sale și este aspru taxată de Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, că nu îi îngrijește mormântul de la Mănăstirea Cernica. Doina Maximilian ar fi primit o moștenire de aproape un milion de euro de la Stela Popescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, are doar cuvinte urâte la adresa fiicei regratatei artiste. Bărbatul este nemulțumit că Doina Maximilian a fost prima la moștenire, dar absentă de la mormântul mamei sale. În noiembrie 2020 s-au împlinit trei ani de la moartea Stelei Popescu, iar Dan Puican susține că mormântul celei care a fost una dintre cele mai iubite artiste din România este lăsat în paragină.

Fostul soț al Stelei Popescu, reproșuri către Doina Maximilian, fiica actriței: "Și-a văzut doar interesul și atât"Fostul soț al Stelei Popescu, reproșuri către Doina Maximilian, fiica actriței: "Și-a văzut doar interesul și atât"

„După părerea mea, este sarcina Doinei să facă curățenie, la mormânt. Stela i-a lăsat atâta avere: trei case în București, o casă la mare și un bloc de trei etaje.

Eu nu am nicio legătură cu ea, nu ne vorbim, să îi zic de acel mormânt. Sunt sigur că ea nu a iubit-o pe Stela. Ea și-a văzut doar interesul și atât. Însă, aici, este greșeala Stelei', a declarat Dan Puican pentru Impact.ro.

Citește și: Trei ani fără Stela Popescu! Cum arată acum mormântul regretatei actrițe: „Fiica ei nu prea vine pe aici'

Citește și: Averea lăsată de Stela Popescu s-a dus pe Apa Sâmbetei. Fiica adoptivă a regretatei actrițe a abandonat și casa de la mare, de 200.000 de euro

Citește și: Stela Popescu a lăsat o avere fabuloasă, dar fiica ei nu a rezistat nici 3 luni în casa mamei sale! Ce a determinat-o să plece

Dan Puican spune că o visează pe Stela Popescu

Dan Puican, fostul soț al actriței Stela Popescu, a mărturisit că aceasta îi apare în vis destul de des. Vârsta și problemele de sănătate pe care le are îl împiedică să ajungă la mormântul regretatei actrițe și să-i aprindă o lumânare. Stela Popescu este înmormântată la Cernica, iar distanța este destul de mare de București.

Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paște, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la biserică să aibă liniște pe lumea cealaltă.

Mereu îmi aduc aminte de ea chiar dacă timpul a trecut așa repede, o mai visez, destul de des îmi apare în vis. Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat și vorbea despre experiențele sale profesionale’, a mai declarat Dan Puican.

Stela Popescu și Dan Puican au rămas în relații bune după divorț

Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani, însă după divorț au păstrat o relație de prietenie. De multe ori, Stela Popescu era chemată la masă de către Dan Puican și următoarea sa soție. Relația lor a fost una specială, chiar dacă au ales să se despartă, iar regizorul nu o poate uita niciodată pe actriță.

‘Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec’, a mai declarat Dan Puican

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter