Fotografii rare cu Angelina Jolie nud, scoase la vânzare

Publicat pe

O galerie de artă din Londra va scoate la licitaţie o serie de fotografii rare cu Angelina Jolie. Pozele au fost realizate în 1995, pe când actriţa avea doar 20 de ani şi o surprind complet dezbrăcată.

 

jolie2

 

Angelina jolie este astăzi o femeie împlinită, cu o carieră de succes şi o familie minunată. Trecutul său tumultos o ajunge din când în când din urmă, aşa cum se întâmplă şi acum. La jumătatea anilor 90, actriţa încerca să-şi facă un nume la Hollywood, răzvrătindu-se împotriva tuturor regulilor şi clişeelor. Era perioada în care experimenta, de la droguri, la sex şi tatuaje sau la apariţii controversate.

 

jolie1

 

Fotografiile în alb şi negru, realizate de Kate Garner, surprind frumuseţea sălbatică a actriţei, scoţându-i în evidenţă privirea profundă şi buzele voluptoase.

 

„Nu i-a fost frică să experimenteze şi să fie creativă', spune fotografa care îşi declară admiraţia pentru Angelina. „A experimentat mai multe poziţii fără prea multe indicaţii din partea mea'.

 

Fanii care vor dori să intre în posesia acestor fotografii în care Angelina apre goală, cu gleznele legate cu o fundă neagră trebuie să plătească 2500 de euro, galeria urmând să pună în vânzare 50 de asemenea cadre.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter