Fuego a împlinit 46 ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere: „Vă dăruiesc o bucată din sufletul meu”

Publicat pe

Fuego a împlinit azi 46 ani. Este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară și are o carieră care se întinde peste trei decenii. Astăzi, 23 august, artistul își sărbătorește ziua de naștere și le-a pregătit fanilor săi o surpriză de proporții. Cu prilejul aniversării sale, Fuego își lansează cartea autobiografică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fuego, pe numele lui real Paul Surugiu, este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România. La cei 46 de ani împliniți astăzi, cântărețul se bucură de o carieră care se întinde pe 30 de ani, perioadă în care a lansat zeci de albume, a câștigat nenumărate premii și a susținut sute de concerte. Cu ocazia zilei sale de naștere, artistul a decis să-și lanseze cartea autobiografică, intitulată  „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții'.

Fuego a împlinit 46 ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere: „Vă dăruiesc o bucată din sufletul meu'Fuego a împlinit 46 ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere: „Vă dăruiesc o bucată din sufletul meu'

Fuego împlinește 46 ani. Pe rețelele de socializare, artistul a scris câteva rânduri despre conținutul cărții sale. Cu prilejul aniversării sale, artistul și-a dorit să le ofere fanilor „o bucată zdravănă din sufletul său'.

Citește și: Ce face Fuego cu vestimentațiile de scenă:Am toate costumele și sacourile din ultimii 15 ani, în dressing' / EXCLUSIV

Citește și: Fuego a slăbit 5 kilograme în 5 zile. Ce dietă ține:”Trebuie să mănânci…”

Citește și: Cum a comentat Mircea Badea apariția în costum de baie a Danei Budeanu:”Dânsa arăta într-un fel”

Citește și: Silviu Prigoană și-a cunoscut nepotul, la 8 luni de când a devenit bunic:”Este minunat”

Fuego a împlinit 46 ani

Cu ocazia împlinirii vârstei de 46 de ani, Fuego și-a lansat cartea autobiografică. Acesta le-a dedicat câteva rânduri celor care l-au susținut de-a lungul anilor.

„Azi e ziua mea! Mulțumesc pentru tot! Un vis măreț s-a îndeplinit și pentru asta-s fericit, că pot să vă ofer un dar! Bucuria mea nu este să primesc, deși îmi dați mai mult decât aș fi putut spera, ci să vă dăruiesc, o bucată zdravănă din sufletul meu. Așa cum v-am promis, astăzi vă prezint surpriza – „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții' – o carte în care m-am expus cu vulnerabilitate și mi-am deschis sufletul în fața voastră.

O carte pe care am scris-o cu lacrimi, dar și cu bucurie, care m-a făcut să retrăiesc amintiri, să simt dor de oameni pe care i-am pierdut, dragoste de oameni excepționali, care mi-au marcat existența și cariera', a scris artistul pe rețelele de socializare.

„Nu vorbesc foarte des despre sufletul meu'

Artistul a recunoscut că nu este scriitor și că nu lansează această carte pentru a obține o altă titulatură, ci dorește să se prezinte în fața lumii așa cum este, dincolo de lumina reflectoarelor.

O carte pe care o dedic celor care vor să mă cunoască dincolo de lumina reflectoarelor, cât și celor care încă speră la o lume mai bună.  Nu vorbesc foarte des despre sufletul meu. E un fel de mister care-mi aparține doar mie și pe care rar vreau să-l împărtășesc. Totuși, pentru voi, cei care mă iubiți și care vedeți în mine, după munca mea din anii aceștia, cu seriozitate și determinare, un om valoros, o fac fără menajamente.

Eu nu sunt scriitor. Nu mă cred un star anume. Nu consider că oamenii trebuie să-mi urmeze pașii și vorbele ca literă de lege. În schimb consider că e de datoria mea, ca artist, să vin cu mesaje, cu opinii pertinente și cu o fațetă a personalității mele', a încheiat artistul.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter