A plecat iar în vacanță! Roxana Vancea, incredibil de sexy pe plajele din Bali / EXCLUSIV

Abia s-a întors din vacanța petrecută în America și a plecat iar! Roxana Vancea și-a făcut repede bagajele și a luat avionul spre o altă destinație exotică! De data asta a ales Bali, iar noi avem primele imagini cu ea pe plajă… extrem de sexy!

 

Călătorește de fiecare data când are ocazia, iar acum pare să fi intrat în zodia… vacanțelor exotice! Nici nu s-a întors bine din vacanța petrecută la Miami, în compania lui Codin Maticiuc și a altor prieteni și iată că Roxana Vancea și-a făcut bagajele și a decolat iar. Chiar de 8 Martie, sejurul fiind un cadou personal chiar de Ziua Femeii. Nu de alta, dar Roxana a ales drept partener de relaxare una dintre cursantele ei de la orele de kangoo jumps! Acolo, însă, nu sunt chiar singure, ci se vor mai întâlni cu un cuplu de prieteni.

Roxana Vancea a plecat în Bali cu o prietenă

 

Roxana vancea adoră vacanțele exotice

Cum adoră să facă plajă, Roxana nici nu a desfăcut bine bagajele și a îmbrăcat imediat costumul de baie, dornică de a explora plajele întinse și însorite ale insulei. Interesant este că a ales locuri mai puțin populate, așa cum se poate vedea și în fotografiile atașate. Că Roxana este incredibil de sexy și că are un trup aproape perfect, asta știe cam toată lumea, dar să nu credeți că nu face sacrificii pentru silueta ei. Greu de crezut, dar are grijă la cee ace mănâncă inclusive atunci când se află în vacanță, meniul ei zilnic fiind concentrate pe un consum ridicat de proteine.

Roxana Vancea are un trup impecabil

 

Roxana Vancea și-a modelat trupul după antrenamente intensive la sală

Ce relație are cu Codin Maticiuc?

 

Coincidență sau nu, Roxana Vancea și Codin Maticiuc s-au aflat în același timp la Miami, în luna februarie, astfel că speculațiile potrivit cărora s-ar fi înfiripat o idilă, între ei, a apărut imediat. Totuși, se pare că cei doi se cunosc de șase ani, având strict o relație de amiciție. Roxana exclude cu vehemență să aibă o relație cu el dintr-un motiv serios: Codin este prieten cu Mihai Bendeac, fostul ei iubit.

Credit foto: Răzvan Negoiță

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...