Gabriela Cristea, decizie de ultimă oră înainte de botez. I-a pus o interdicție preotului!

Publicat pe

Pregătirile pentru botezul fiicei Gabrielei Cristea sunt în toi. Cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, vedeta a luat o hotărâre importantă și i-a interzis preotului să o scufunde pe fetiță în cristelniță, de teama unor accidente neprevăzute.

 

Mai sunt doar câteva zile până la momentul mult-așteptat, în care Gabriela Cristea și Tavi Clonda o vor boteza pe fiica lor, Victoria. Evenimentul va avea loc sâmbătăm, iar cei doi părinți aproape că se simt copleșiți de programul încărcat pe care-l au și de pregătirile care… par să nu se mai termine. Cu o singură excepție, evenimentul nu va fi unul ieșit din tipare, la care se vor respecta majoritatea tradițiilor, de la slujbă și până la petrecere: Este un botez traditional, nu am vrut să schimbăm ceva sau să nu respectăm tradițiile. Nu am nici superstiții, doar una singură, desi nu pot spune că e chiar superstiție. Am vorbit cu preotul să nu o bage pe Victoria cu capul în cristelniță, doar să o ude puțin. Este și destul de mare, oricum, ca să fie scufundată, și nu-mi doresc chestia asta. Știu că și ei sunt cumva precauți, din cauza unor accidente neașteptate, dar u am vrut să stabilesc asta de la bun început. Slujba va fi la biserica de la noi din localitate, locuim în Corbeanca, iar petrecerea la un restaurant din nordul Capitalei', ne-a spus Gabriela.

Gabi Cristea a ținyt regim, dar rezultatele n-au fost cele scontate

N-a reșit să slăbească atît cât și-a propus

 

Deși mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, Gabi Cristea… încă nu se declară perfect mulțumită de felul în care arată și nici măcar nu știe cu ce se va îmbrăca, la botez: „Am ținut dietă, dar nu am slăbit atât de mult cât mi-am dorit. Iar de Paște am mâncat de toate, nu am putut să mă abțin. Oricum, mai sunt câteva zile, timp în care mai am timp de regim. Mă gândeam să țin ceva hiperproteic, dar mi-e cam frică de efectele secundare. Ca să nu mai spun că aveam o rochie pregătită și nu pot ă o port, întrucât nu mă încape”, ne-a mai spus Gabriela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter