Gabriela Cristea s-a mutat la Antena Stars! Detalii neștiute despre cariera prezentatoarei TV!

Publicat pe

O nouă ediție incendiară a emisiunii Oana Punct Roman astăzi, începând cu ora 15.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA! Odata cu vestea că s-a mutat Gabriela Cristea, la Antena Stars, Oana Roman face o incursiune în lumea televiziunii din ultimii ani, aducând în prim plan secrete neștiute.

 

Vestea că Gabriela Cristea a renunțat la postul de televiziune Kanal D, după aproape un deceniu de contract, și că s-a mutat la Antena Stars, a fost una dintre cele mai dezbătute știri ale ultimelor zile. Secretul încă planează asupra formatului pe care îl va prezenta, semn că pregătirile încă sunt în stadiu incipient. Cum a rezistat Gabi Cristea atâția ani în televiziune, cum s-a reinventat și ce fel de format i s-ar potrivi cel mai bine? Află totul la emisiunea Oana Punct Roman, azi, începând cu ora 15.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA! Oana și Gabriela au o relație extrem de apropiată, de câțiva ani, astfel că moderatorul VIVA! are în plan să dezvăluie multe secrete despre activitatea în televiziune a prezentatoarei TV.

Dar asta nu e tot! S-a împlinit deja o săptămână de când Ionela Prodan a trecut în neființă, iar fetele ei, Anamaria și Anca, și-au împărțit deja averea. Așa cum VIVA! a scris, în exclusivitate, Anca i-a cedat totul Anamariei, iar Oana Roman, prietenă din copilărie cu Anamaria, va rememora cele mai frumoase momente petrecute alături de familia Prodan.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter