Gabriela Szabo a devenit bunică la 43 de ani! Fiica ei vitregă a născut un băieţel

Publicat pe

Bucurie fără margini în familia fostei atlete Gabriela Szabo și a soțului ei, Zsolt Gyöngyössy. Fiica vitregă a Gabrielei a născut un băieţel la sfârşitul lui august, ceea ce înseamnă că fosta sportivă a devenit bunică la 43 de ani.

Gabriela Szabo a devenit bunică la 43 de ani! Fiica ei vitregă a născut un băieţelGabriela Szabo a devenit bunică la 43 de ani! Fiica ei vitregă a născut un băieţel

Fiica pe care soțul ei, Zsolt Gyöngyössy, o are dintr-o relație anterioară a născut în mare secret la sfârșitul lunii trecute, scrie Cancan. Proaspăta mămică s-a mutat definitiv în România în urmă cu câteva luni bune, iar pe vremea când era studentă, ea venea din China în țara noastră o dată pe an sau la doi ani.

Gabriela Szabo și fiica lui Zsolt Gyongyossi au o relație foarte apropiată, întocmai ca două surori şi persoane apropiate Gabrielei Szabo au dezvăluit că sportiva este extrem de încântată de noul membru al familiei lor.

Gabriela Szabo nu poate avea copii

În urmă cu câţiva ani, Gabriela Szabo a aflat, într-o clinică din Israel, că nu poate avea copii. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra sportivei pentru că a declarat în numeroase rânduri că îşi doreşte foarte mult să devină mamă.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter