George Clooney a oferit fiecărui prieten câte 1 milion de dolari. În spatele gestului este un motiv emoționant

Publicat pe

Actorul George Clooney a povestit într-un interviu că în 2013 i-a invitat acasă pe 14 dintre cei mai buni prieteni ai săi și i-a dăruit fiecăruia o valiză cu un milion de dolari cash. În spatele acestui gest stă un motiv emoționant!

Rande Gerber, unul din prietenii de mulți ani ai actorului, a povestit în 2017 cum Clooney și-a invitat cei mai apropiați prieteni la o cină într-o noapte și i-a surprins cu o valiză plină cu numerar făcută cadou fiecăruia. Acum, Clooney a relatat și el povestea pentru prima dată din perspectiva sa într-un interviu acordat revistei GQ.

Marea zi a cadourilor a avut loc în 27 septembrie 2013, chiar înainte de premiera filmului „Gravity” în care a jucat Clooney.

„Îi cunosc pe oamenii aceștia de peste 35 de ani. Am dormit pe canapelele lor când eram falit, mi-au împrumutat bani, m-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie. Toți sunt incluși în testamentul meu în caz că mă lovește vreun autobuz. Și atunci m-am gândit de ce să aștept să fiu lovit de autobuz?', a explicat actorul.

Lui Clooney i-a venit ideea de numerar în valiză dar trebuia să găsească o metodă de a obține 14 milioane de dolari în cash. Cercetările sale l-au îndreptat spre o „locație nedivulgată” din Los Angeles unde erau vânduți box-paleți de numerar.

Așa că Clooney a închiriat o furgonetă pe care scria „Florar”, ca într-un film despre o spargere, a condus până la locație, a intrat într-un lift cu furgoneta florarului și a mers cu aceasta până la seiful de unde a încărcat paleții cu cash.

George Clooney a oferit fiecărui prieten câte 1 milion de dolari. În spatele gestului este un motiv emoționantGeorge Clooney a oferit fiecărui prieten câte 1 milion de dolari. În spatele gestului este un motiv emoționant

Acesta nu a spus nimănui despre plan cu excepția asistentului său și a câtorva agenți responsabili de securitatea sa „care făceau pe ei”.

Potrivit lui Rande Gerber, prietenul actorului, grupul de prieteni al lui Clooney își spun simplu „Băieții”. Actorul i-a sunat pe fiecare din „Băieți” și le-a spus să își noteze în calendar o zi pentru o cină la el acasă.

Când grupul a ajuns la casa actorului, fiecare a găsit o valiză pe locul lui de la masă. George a început spunând: „Ascultați, vreau să știți cât de mult ați însemnat pentru mine și cât contați în viața mea. Când am venit în Los Angeles am dormit pe canapelele voastre. Sunt foarte bucuros că vă am în viața mea și nu aș fi ajuns unde sunt fără voi toți”.

Citește și:

George Clooney se teme pentru viața copiilor lui. Amal a preluat un caz împotriva grupării ISIS!

George Clooney o compară pe Meghan Markle cu Prințesa Diana: „A fost urmărită, vânată și discreditată. Istoria se repetă!”

George Clooney vorbește despre renunțarea la actorie: Nu mai sunt tipul care se alege cu fata'

Când au deschis valizele fiecare a găsit un milion de dolari în bancnote de 20 de dolari.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru copii, pentru – știți voi – școli – , nu trebuie să vă mai faceți griji pentru rata la casă”, le-ar mai fi zis Clooney, potrivit lui Rande care a relatat că, pe lângă banii oferiți, Clooney le-a și plătit taxele pentru anul respectiv, citează Hotnews.

La aproape exact un an de la acea zi, pe 27 septembrie 2014, Clooney s-a însurat cu soția sa Amal. „E o karma bună acolo”, a declarat Gerber despre coincidența de dată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter