George Clooney este cel mai bine plătit actor al anului 2018, dar banii nu-i vin de pe urma rolurilor...

Publicat pe de Oana Pantazi

Are o soție superbă și doi copii minunați, însă norocul i-a surâs, se pare, în toate domeniile – George Clooney este cel mai bine plătit actor al anului 2018. Surpriza este însă că cei mai mulți bani nu provin din actorie!

George Clooney este cel mai bine plătit actor al anului 2018.

George Clooney este cel mai bine plătit actor al anului 2018.

A fost cel mai râvnit burlac al Hollywood-ului, iar acum este cel mai fericit tată și soț, ba chiar ceva mai mult… Conform Forbes, George Clooney este cel mai bine plătit actor al anului 2018, cu o avere de 239 de milioane de dolari adunată între 1 iunie 2017 și 1 iunie 2018. Bineînțeles, aceasta este suma neimpozitată, dar, totuși, fiscul nu-l va lăsa cu siguranță în sapă de lemn pe celebrul actor. Paradoxal este însă că cei mai mulți bani ai lui Clooney nu provin din actorie, ci din comerțul cu… spirtoase, acesta vânzându-și anul acesta popularul brand de tequila – Casamigos.

Nu mai puțin de 233 de milioane de dolari provin din vânzarea Casamigos și doar 6 milioane actorul le-a câștigat de pe urma filmelor sale. Conform NY Times, Clooney și partenerii săi Rande Gerber și Mike Meldman au fondat compania în anul 2013, iar cinci ani mai târziu au vândut Casamigas cu 700 de milioane de dolari în cash, urmând să primească alte 300 de milioane de dolari dacă firma își va atinge obiectivul de vânzări pentru următoarea decadă.

Dwayne "The Rock Johnson" este pe locul doi în topul celor mai bine plătiți actori.

Dwayne „The Rock Johnson” este pe locul doi în topul celor mai bine plătiți actori.

Cel mai bine plătiți actori din lume

Asta înseamnă că Dwayne The Rock' Johnson este doar pe locul 2 în topul celor mai bogați actori, anul acesta el câștigând 124 milioane de dolari. Johnson a apărut în câteva blockbustere anul acesta, printre care și Jumanji: Welcome to the Jungle. The Rock recunoaște că prezența în social media l-a ajutat să fie mai bine plătit, el ajungând să semneze destule contracte cu 7 cifre! Pe următoarele locuri sunt Robert Downey Junior, pe care hitul Spider-Man: Homecoming and Avengers: Infinity War l-a ajutat să câștige 81 de milioane anul acesta, și Chris Hemsworth, care a câștigat 64,5 milioane de dolari, un record al carierei sale. Pe locul 5 se află Jackie Chan, cu un câștig de 45,5 de milioane de dolari, urmat de un alt veteran al cinematografiei, Will Smith, cu 42 de milioane. Următoarele locuri sunt ocupate de Akshay Kuma, un star bollywoodian, cu 40,5 milioane, Adam Sandler, Chris Evans și Salman Khan fiind și ei în exclusivistul top.

Scarlett Johansson este cel mai bine plătită actriță în 2018.

Scarlett Johansson este cel mai bine plătită actriță în 2018.

Femeile sunt mai prost plătite ca bărbații chiar și la Hollywood!

În ceea ce privește actrițele, cel mai bine plătită este Scarlett Johanssen, cu 40,5 milioane, urmată de Angelina Jolie, cu 28 milioane și Jennifer Anniston – 19 milioane (cele două foste soții ale lui Brad Pitt sunt rivale, după câte se vede, și pe plan financiar). În același top se află și Jennifer Lawrence, Reese Witherspoon, Mila Kunis, Julia Roberts, Cate Blanchett, Melissa MacCarthy și Gal Gadot. Conform Forbes, anul trecut primii în top au fost Mark Wahlberg, cu 68 de milioane de dolari, și Emma Stone, cu 26 de milioane de dolari. Mai trăiește cineva cu impresia că, la Hollywood (ca în întreaga lume, de altfel), femeile sunt mai prost plătite decât bărbații? Ei bine, nu e doar o impresie…

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter