Ghiță Mureșan are 2,31 metri, dar să vezi cum arată soția și băieții lui! Oamenii rămân șocați când ies pe stradă toți patru!

Publicat pe

Ghiță Mureșan este cel mai înalt sportiv care a trecut prin NBA. Românul are o înălțime de 2.31 metri, iar soția lui pare un pitic pe lângă el, deși este și ea, o femeie înaltă. Liliana Ghiță are 1.85 metri, iar băieții lor sunt și ei foarte înalți, deși sunt adolescenți. Când ies pe stradă toți patru, toată lumea se oprește și îi privește îndelung și nu odată li s-a spus că sunt o familie de uriași.

 Ghiță Mureșan are 2,31 metri, dar să vezi cum arată soția și băieții lui! Oamenii rămân șocați când ies pe stradă toți patru! Ghiță Mureșan are 2,31 metri, dar să vezi cum arată soția și băieții lui! Oamenii rămân șocați când ies pe stradă toți patru!

Ghiță Mureșan este supranumit „Big Ghiță' și este cel mai titrat jucător de baschet din România și cel mai înalt sportiv care a trecut vreodată prin NBA.

De peste 20 de ani, Mureșan trăiește în America, acolo unde a reușit să facă o carieră nu doar în baschet, ci și la Hollywood, unde a jucat în câteva filme.

Ghiță este însurat de peste 20 de ani cu Liliana, și ea o fostă jucătoare de baschet și o femeie înaltă, dar care pare mignonă pe pe lângă uriașul Ghiță și au împreună doi băieți: George și Victor, de 20, și respectiv 18 ani.

Ambii băieți sunt sporivi, joacă baschet ca și părinții lor și sunt foarte înalți. Atât George, cât și Victor au peste doi metri înălțime, iar atunci când ies pe stradă în formulă completă, familia Ghiță atrage privirea. Par o familie de uriași și sunt opriți de fiecare dată pentru poze. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter