Gigi Becali, atac sexist la adresa Vioricăi Dăncilă! "Ce să votez? Femeie președinte?"

Publicat pe

Cunoscut pentru declarațiile sale controversate, Gigi Becali și-a exprimat din nou opiniile în stilul propriu, de data aceasta la adresa candidatului la Președinție Viorica Dăncilă.

Prezent ieri la sediul DNA pentru a ridica o ordonanță de casare, Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a transmis un mesaj extrem de sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Milionarul din Pipera, cunoscut pentru declarațiile sale fără perdea, nu s-a dezmințit nici de data asta, exprimându-și pe față misoginismul.

Întrebat de presă cu cine intenționează să voteze în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, Gigi Becali a dat un răspuns stupefiant, dar deloc neașteptat în ceea ce-l privește:

„Eu nu votez, eu n-am voie să votez. Președintele Iohannis nu ar trebui să dezbată cu o femeie. Ce să votez, femeie președinte? Ne ducem pe miriște? Că face confruntare cu Iohannis. Dacă ești bărbat, cum să faci confruntare cu femeie? Ăla e bărbat. Ce idei poate să aibă ea? Nu sunt misogin. Eu spun ce scrie în Biblie. Nu se poate să fie președinte femeie', a declarat patronul FCSB .

În urma acestui interviu halucinant, Csaba Astalosz, preşedintele Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării, a reacționat imediat. Contactat de jurnaliștii de la Antena 3, acesta a declarat că ar putea pune în discuţia Colegiului Director posibilitatea autosesizării în urma declaraţiilor lui Gigi Becali.

Gigi Becali, atac sexist la adresa Vioricăi Dăncilă! "Ce să votez? Femeie președinte?"Gigi Becali, atac sexist la adresa Vioricăi Dăncilă! "Ce să votez? Femeie președinte?"

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter