Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit la un an de când au devenit părinți. Mama ei îl acuză pe artist de violență

Publicat pe

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au spus adio, la un an de când au devenit părinți. Modelul în vârstă de 26 de ani și cântărețul de 28 de ani s-ar fi despărțit din cauza unei dispute cu mama ei, Yolanda. Femeia îl acuză pe Zayn că ar fi lovit-o în timpul unei dispute.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gigi Hadid și Zayn Malik au început o relație în anul 2015, însă în 2019 s-au despărțit. Ulterior, în 2020 au revenit în atenția presei când s-a aflat că supermodelul va avea un copil cu cântărețul. Ea a confirmat sarcina în timpul unei intervenții virtuale în emisiunea „The Tonight Show', moderată de Jimmy Fallon.

La doar un an de când fiica lor Khai a venit pe lume, Gigi Hadid și Zayn Malik sunt din nou în centrul atenției. S-au despărțit și există zvonuri cum că artistul ar fi lovit-o pe Yolanda Hadid, mama iubitei lui, notează people.com. Artistul neagă vehement că a bătut-o pe mama lui Gigi.

„Neg categoric că am lovit-o pe Yolanda Hadid și, de dragul fiicei mele, refuz să dau alte detalii și sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și se va focusa pe rezolvarea acestor probleme de familie în privat', a declarat fostul membru One Direction pentru TMZ. 

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, în plin divorț:„Sunt destul de puternică să trăiesc și fără tine’

Citește și: George Burcea, despre stopul cardio-respirator suferit de Andreea Bălan:„A fost dificil să-ți vezi consoarta aproape de moarte’

Citește și: Diana Sar, actrița din ‘Vlad’, detalii despre experiențele amoroase:’Am avut mulți iubiți. Nu știu dacă sunt chiar 100′

Citește și: Carol, băiețelul Flaviei Mihășan, implicat într-un incident în parc.Vedeta a cerut ajutorul mamelor

Reacția lui Zayn Malik după ce soacra l-a acuzat de violență

Artistul a reacționat și pe Twitter, după ce a aflat că Yolanda ar avea în vedere să depună o reclamație la poliție împotriva lui.

„Așa cum bine știți cu toții, sunt o persoană privată și vreau foarte mult să creez un mediu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un mediu în care problemele familiale să nu fie aruncate pe scena publică pentru ca oamenii să-și dea cu părerea.

Într-un efort de a proteja acest mediu pentru ea, am fost de acord să nu contest afirmațiile apărute în urma unui conflict pe care l-am avut cu un membru din familia partenerei mele care a intrat în casa noastră când ea nu era prezentă, cu câteva săptămâni în urmă.

A fost și încă trebuie să fie o chestiune privată, dar se pare că, pentru moment, s-a produs o dezbinare și, în ciuda eforturilor mele de a restaura un mediu familial pașnic care să-mi permită să-mi cresc fiica așa cum merită, aceste informații s-au „scurs” în presă', a încheiat el.

Un reprezentant al lui Gigi a declarat pentru E !: „Gigi se concentrează numai pe ce este mai bun pentru Khai. Ea cere intimitate în aceste momente.'

„Nu sunt împreună acum. Dar amândoi sunt părinți buni se focusează pe copil', a declarat un prieten de familie pentru presă. Desigur, Yolanda este foarte protectoare cu Gigi. Își dorește tot ce este mai bun pentru fiica și nepoata ei.'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter