Giulia Nahmany – Pe covorul roşu cu Dr Quinn

Publicat pe

Giulia Nahmany a câştigat recent premiul pentru debut la Festivalul de film Newport Beach din California datorită prestaţiei ei în filmul Love by Design' unde interpretează rolul unui fashion editor care se întoarce în România după ce lucrează o perioadă la o revistă glossy din New York.

 

Giulia-nahmany-jane-seymour-film-festival1

 

Giulia Nahmany a fost prezentă la premiera „Love by Design”, apărând pe covorul roşu alături de celebra actriţă Jane Seymour, cunoscută din celebrul serial Dr. Quinn', cea care interpretează unul din rolurile principale.

 

Giulia a ales sa poarte la eveniment rochii elegante realizate de designerii români Rhea Costa, Elena Perseil şi Liliana Ţuroiu, creaţiile fiind admirate de cei prezenţi la festival.

 

Giulia-Nahmany-Newport-film-festival-7

 

Giulia a profitat de ocazie pentru a recomanda România ca destinaţie turistică, mai ales că Love by Design' a fost filmat în România, în locaţii superbe din Sighişoara, Saschiz şi Bucureşti.

 

Giulia-Nahmany-Newport-film-festival-4

 

Pelicula urmează să fie lansată în cinematografele din întreaga lume în cursul acestui an.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter