Guyneth Paltrow – Jefuită la New York

Publicat pe

Actriţa Gwyneth Paltrow care s-a lansat de ceva timp şi în afaceri a fost victima unui furt care s-a produs la New York.

 

gwyneth

 

Boutique-ul Goop pe care l-a deschis de curând la New York a fost jefuit de trei bărbaţi care au rămas neidentificaţi.

 

Aceştia au forţat un seif plin cu bijuterii din care au furat mai multe podoabe preţioase, paguba fiind estimată la aproximativ 173.000 de dolari.

 

Un purtător de cuvânt al actriţei a confirmat furtul fără a preciza însă la cât se ridică daunele. Furtul a avut loc sămbătă după-amiază când magazinul era plin, dar, din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

 

Hoţii au profitat de faptul că vânzătorii erau ocupaţi cu clienţii şi au acţionat înainte ca poliţia să ajungă la boutique-ul de pe Columbus Circle.

 

Magazinul Goop face parte din brandul de lifestyle Goop lansat de actriţă cu ajutorul căruia a promovat mai multe produse, dar şi un stil de viaţa extrem de sănătos, iar de curând a anunţat extinderea brand-ului şi cu o editură. Pe site-ul goop, Gwyneth şi-a anunţat chiar separarea de soţul ei, Chris Martin, după o căsnicie de 10 ani.

 

Gwyneth mai are astfel de magazine deschise la Los Angelles, Dallas şi Chicago, şi pentru moment nu a făcut nicio declaraţie despre acest incident.

 

Foto: Hepta

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter