Gwen Stefani a descoperit secretul căsniciei perfecte

Publicat pe

Gwen Stefani a declarat într-un interviu recent că a descoperit secretul mariajului perfect.

 

Mă consider norocoasă că îl am pe Gavin lângă mine. Trecem prin multe împreună și e o minune că am reușit să stăm împreună atât de mult timp. Soțul meu îmi lasă mereu mesaje drăguțe în fiecare dimineață. Avem zile în care fiecare își vede de treburile lui și cred că acesta e secretul unei căsnicii fericite și tot asta face ca relația noastră să meargă – faptul că fiecare poate să fie el însuși.', a spus Gwen.

 

Cântăreața de 45 de ani a adăugat că și faptul că e căsătorită cu un bărbat foarte atrăgător o ajută în căsnicie. ' Nu am mai avut niciodată o relație cu un bărbat atât de frumos. Nu știu dacă am fost tocilară în liceu, dar în mod clar nu am fost frumoasa clasei, deci nu mi-am închipuit că o să fiu cu cineva ca el. E foarte chipeș… și face niște copii foarte frumoși', a adăugat artista.

 

Gwen Stefani și Gavin Rossdale sărbătoresc 13 ani de căsătorie și au împreună 3 copii: Kingston James McGregor Rossdale, în vârstă de opt ani, Zuma Nesta Rock Rossdale, în vârstă de şase ani, şi Apollo Bowie Flynn Rosddale, în vârstă de 11 luni. Cei doi s-au căsătorit în 2002, după o relație de 6 ani.

 

Gabriela B. Foto: Hepta

 

Gwen Stefani a descoperit secretul căsniciei perfecteGwen Stefani a descoperit secretul căsniciei perfecte
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter