Gwen Stefani – Într-o relaţie cu Blake Shelton, fostul soţ al Mirandei Lambert

Publicat pe

Gwen Stefani şi Blake Shelton, cântăreţ de muzică country şi fostul soţ al Mirandei Lambert, au fost surprinşi împreună la o petrecere organizată în seara de Halloween.

 

Despre cei doi care sunt colegi la emisiunea „The Voice' se spune că ar avea o relaţie din luna septembrie, iar acum venirea lor împreuna la party-ul la care au mai fost prezenţi Channing Tatum Jenna Dewan, Fergie şi Josh Duhamel sau Paris Hilton alimentează şi mai mult zvonurile.

 

În timp ce Gwen a purtat un costum de cow-girl, Blake s-a deghizat în mexican, cei doi venind şi plecând separat. S-au întâlnit şi într-o altă seară, în care au dat impresia că sunt foarte fericiţi şi au plecat ţinându-se de mână.

 

Ambii sunt liberi în momentul de faţă, Gwen despărţindu-se de Gavin Rossdale, tatăl celor 3 copii ai ei, iar Blake Shelton a pus şi el punct mariajului cu Miranda Lambert.

 

Foto: Hepta

 

Gwen Stefani – Într-o relaţie cu Blake Shelton, fostul soţ al Mirandei LambertGwen Stefani – Într-o relaţie cu Blake Shelton, fostul soţ al Mirandei Lambert
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter