Gwyneth Paltrow, dată în judecată de un bărbat pe care l-a accidentat la schi! Suma e fabuloasă!

Publicat pe de Oana Pantazi

Gwyneth Paltrow a fost dată recent în judecată de către un bărbat pe care l-ar fi accidentat la schi și căruia nici măcar nu i-ar fi acordat primul ajutor. Suma pe care o cere acesta este însă mai mult decât compensatorie pentru „traumele” suferite…

Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată din cauza unui accident banal la schi!

La noi, procesomania nu este prea bine văzută, în schimb în America pentru unii e un stil de viață și un mod de a se îmbogăți din orice. De ce credeți oare că, la americani, până și pe pungile alimentare scrie că pot provoca sufocare și că nu trebuie puse pe cap?! Ei bine, sunt mulți care au câștigat sume fabuloase de pe urma prostiei lor sau a altora, așadar, ca să devii bogat în America nu ai nevoie decât de un motiv cât de cât rezonabil. Așa cum a avut și cel care a întâlnit-o pe Gwyneth Paltrow pe pârtie.

Imaginați-vă, preț de o clipă, cum ar fi să vă aflați la munte, într-o superbă zi de iarnă, schiind cu viteză când… un alt schior apare de nicăieri și vă trântește la pământ. Vă treziți abia pe targă, în ambulanță, și, înainte de a se închide ușa, mai apucați să auziți: „A fost Gwyneth Paltrow”. Cel puțin acesta a fost scenariul pe care l-a servit Terry Sanderson, un medic din Utah, atunci când a dat-o în judecată pe Gwyneth Paltrow pentru suma de 3,1 milioane de dolari!

Gwyneth Paltrow a respins cerințele absurde ale victimei sale

Conform publicației People, Sanderson a afirmat că schia în Deer Valley Resort Park City, Utah, în februarie 2016, când Gwyneth Paltrow, pierzând controlul, a intrat în el cu putere. Amândoi au căzut la pământ, însă apoi Gwyneth s-a ridicat și s-a îndepărtat, lăsându-l pe Sanderson să zacă la pământ, grav rănit. „Gwyneth Paltrow a știut că a greșit în momentul în care a aterizat în spatele doctorului și l-a trântit la pământ, după care s-a îndepărtat liniștită, lăsându-l apoi în zăpadă, rănit serios” – s-a afirmat în timpul procesului. Evident, Gwyneth Paltrow a respins cererea doctorului Sanderson. Dacă în locul ei ar fi fost doi schiori obișnuiți, cu siguranță incidentul s-ar fi reglat la o cabană de pe pârtie, la un ceai fierbinte. Dar dat fiind că a fost vorba despre o actriță de A-list de unde se puteau scoate bani frumoși….

De acum înainte, aveți grijă cu cine vă intersectați pe pârtia de schi! Nu se știe cum dă norocul peste voi!

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter